Štvrtok 28.3.2024   oslavuje Soňa zajtra pozýva na pivo Miroslav

6984 podnikov 

Ponuka pív
Urpiner 0,60
Topvar 11 st 0,60
Topvar tm 11 st 0,60
vo fľaši:
Plzeňský Prazdroj fl 12 st 1,-
Topvar fl 12 st 0,60
Zlatý Bažant fl 12 st 0,83
Topvar fl tm 12 st 0,60
Zlatý Bažant neal. 0,60
Hodnotenie
Celkový dojem, atmosféra
Kvalita obsluhy
Čistota vzduchu
Charakteristika
jedlo: nie, nevaria
veľkosť: 12 stolov
veľký stôl: nie
Kontakt
Družby 22
tel: 0905/743 260
Otváracie hodiny
Pon: 
07oo - 22oo
Utr: 
07oo - 22oo
Str: 
07oo - 22oo
Štv: 
07oo - 22oo
Pia: 
07oo - 22oo
Sob: 
07oo - 22oo
Ned: 
08oo - 22oo
Aktualizácia

U Džana

http://www.kamnapivo.sk/banska-bystrica/u-dzana/PoV0M/?comments

krčma
(U Džana)
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.
Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť.
V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
Pridaj komentár...
lukáš
zlieváky
Ak chcete aby váš krok bol rýchlejší dajte si ten vychválený Urpiner. Ono treba si dať pozor lebo ten Urpiner, ktorý tam údajne čapujú nie je nič iné ako dobre vychladená Prela. Minule tam majiteľka čapovala nasledovne: pozbierala vonku poháre, prišla za pult a namiesto toho, aby tie nedopité zvyšky vyliala do výlevky tak ich pekne podolievala do rozčapovaných pív. Toto je realita a keď tam pôjdete presvedčíte sa, lebo to robia všetci čo tam čapujú. Zlievajú vám splašky a ešte aj tie splašky čapujú pod risku. Inventár sedenia sa nezmenil za posledných 20 rokov vôbec. Sú to prečúrané a pos... kreslá. Záchody to nie je ten správny výraz, lebo to je jeden chliev. Nedokážem pochopiť ako je možné, že hygiena to ešte nezavrela. Terasa je super ak chcete chytiť zlatú žilu a keď si položíte niečo na ten maličký stolíček tak to si to môžete položiť rovno na zem. Zem je totiž čistejšia. O príjemnom posedení a vychutnaní si pravého Urpineru môžete len a len snívať. Rýchlosť akou vás dokáže obsúžiť jeden z personálu je taká závratná, že si radšej objednajte a navštívte vedľajšie potraviny. Tam si totiž stihnete nakúpiť a keď sa vrátite ešte nebudete mať hotovú objednávku. Pozor, vždy sledujte čo vám kto nalieva,ako vám to nalieva, poprípade do čoho vám to nalieva.
19.10.2007, 13:15, banská bystrica
*****
******* krcma
29.6.2007, 22:25
margita
jediny podnik na foncorde, kde sa daju zohnat kuove cigarety:))dychatelnost vzduchu je nulova, obslha je neprijmna..najvacsi pajzel aky som kedy videla....a tiez si myslim ze vacsina recenzii tu stoji za *****
20.4.2006, 15:58
Marek
fuuj vacsi shit som ani nevidel.hnus pajzel a vsetko co je k tomu potrebne.neradim nechodte na zachody
3.2.2006, 13:46, BB
Lubos
Editor portálu
členom od 9.9.2003
661 komentárov
208 podnikov
26 fotiek
Re: Pripomienka
Tomáš, to čo uvádzaš sú už trochu staršie poznatky. Snaha o dodávanie kvalitného piva viedla pivovary v celosvetovom meradle k obmedzeniu tlačenia vzduchom. Tento trend začal po roku 1990 aj v ČR a u nás. V súčasnosti sa už pivo tlačiť vzduchom viac menej neodporúča, hlavne v prevádzkach s malou výtočou pretože vzduch, resp. kyslík v ňom obsiahnutý, zpôsobuje oxidáciu/zvetrávanie piva. Pivo ztráca tzv. říz, naviac vzniká prostredie priaznivé pre množenie mikroorganismov (žiaľ kvôli znečistenému ovzdušiu), výnimka môže byť v prípade používaného veľmi kvalitného filtra, ktorý treba však často čistiť, vymienať alebo veľkého výtoču, keď sa KEG veľmi rýchlo vyčapuje a pivo relatívne nemá šancu byť kontaminované (riziko je však aj tak veľké). Naviac môže dôjsť k znečisteniu piva od samotného kompresora, zvlášť v prípade lacnejších kompresorov (požívaných v podnikoch nižšej úrovne), ktoré nie sú určené na potravinárske účely.

Taktiež sa ustupuje od tlačenia samotným CO2 pretože pri malej výtoči a nízkej teplote sa tento plyn rozpúšťa v pivu, ktoré je potom presýtene CO2 a vznikajú u pivárov spomínané problémy.

V súčasnosti doporučenia (na základe rozsiahleho prieskumu) smerujú k používaniu potravinárskych plynov - zmesi CO2/N2 v rôznych pomeroch podľa typu piva, hlavne preto, že CO2 aj N2 sú inertné plyny ktoré zabraňujú oxidácii piva a neovplyvňujú chuťové vlastnosti piva. Od vzduchu aj čistého CO2 ako tlačných plynov sa ustupuje, kvôli spomínaným nevýhodám. Nevýhodou zmesi plynov sú vyššie náklady okolo 15 hal./0,5l piva.

Pre zaujímavosť zastúpenie na trhu tlačných plynov v Česku: CO2 37%, vzduch 33%, zmes CO2/N2 30%.

Editor
15.7.2004, 15:45
Tomáš
Pripomienka II
Oprav si kolónku jedlo : nevaria - ale predávajú utopence, korbáčiky /údené a neúdené/, čerstvé pagáčiky
- kolónku stoly : 8 stolov a 4 stoly "na stojáka"
- veľký stôl som tam nevidel
- obsluha : je to bez obsluhy, len pultový predaj
- voľné miesto : príď o 19,00 hod
- výherné automaty sú tam tri
- cez terminál Tipos je možné nielen podávať stávky ale aj dobíjať Kredit EASY
Prepáč, ale ak sú aj ostatné pohostinstvá a prevádzky s ponukou piva takto "odfláknuté" tak táto stránka nemá zmysel.
9.7.2004, 21:45
Tomáš
Pripomienka
Prečo píšeš jeden slnečník, keď na fotke máš dva.Kvalita piva Topvar je relatívna, sú jedinci - prevažne mladí ľudia ktorí automaticky zavrhnú pivo Urpín - v súčastnosti už Urpiner - bez degustácie a okamžite ho odsúdia. Práve pivo a fakt, že je tlačené kompresorom a cez starú pípu spôsobuje, že Krčma U Džana je najväčším predajcom piva Urpiner /na deň/ nielen v B. Bystrici ale na celom Slovensku. Pre nezasvätencov a začínajúcich konzumentov zlatého moku rozdiel medzi pivom tlačeným kompresorom a pivom tlačeným CO2 je, že tri pivá s obsahom kysličníka uhličitého nafúknu konzumenta a začne produkovať nekomentovateľné zvuky. O ďaľšom vychutnaní piva nemôže byť ani reč. Vyskúšajte vypiť päť pív takých a päť takých aj úplný laik rozpozná rozdiel. Čo sa týka arómy ovzdušia v krčme tá je katastrofálna, čo je spôsobené najmä toaletami, ale tisíc pív denne sa domov odniesť nedá. Rekonštrukcia priestorov je nevyhnutná, ale kto zavrhne toto pivo nemá šancu o sebe hovoriť, že je pivkár.
9.7.2004, 21:39

Pridaj komentár
meno

bydlisko

e-mail (zobrazený kódovaný)

web stránka

nadpis príspevku

komentár     (povolené sú tagy: i, b, u, em, small, font color="")

overenie     (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)
aktuálny rok (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)

Odporúčame ti zdržať sa použitia hrubých výrazov, tvoj príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uviesť okolnosti tvojej skúseností, napríklad dátum a čas.

Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále