Bratislavský Meštiansky Pivovar - Drevená ul.
http://www.kamnapivo.sk/bratislava/stare-mesto/bratislavsky-mestiansky-pivovar-drevena-ul/Pqgn8/?comments
pub restaurant
(Meštiak, BMP)
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť. V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
tomáš |
Rezervácia Meštiansky pivovar(na Drevenej ulici) pokladám za jeden z najlepších v Bratislave. Pivo považujem za chutné a jedlo je podľa mňa úžasné. Keď sa ma domáci , ale aj zahraniční zákazníci v práci pýtajú ktorú reštauráciu by som im odporučil, bez váhania im odporúčam práve túto. Avšak po poslednej skúsenosti budem asi musieť prehodnotiť svoj názor. S priateľkou sme sa rozhodli, že po dlhšom čase opäť navštívime naše obľúbené miesto. Tak tam teda moja priateľka zavolala a snažila sa spraviť rezerváciu pre dvoch, načo na moje veľké prekvapenie jej bolo povedané, že rezervácie pre dvoch neprijímajú a že máme skúsiť prísť na "blind". Myslím si, že kompetentní by sa mali zamyslieť na stratégiou fungovania podniku a neodrádzať svojich potencionálnych zákazníkov(aj keď je to občas iba pár a nie skupina desiatich ľudí) tým, že sa snažia maximalizovať svoj zisk na úkor spokojnosti zákazníka. Odpovedať | Nevhodný... 23.2.2013, 21:06 |
Mahaley |
It's always a relief when smeoone with obvious expertise answers. Thanks! 16.1.2013, 12:30, WAP |
marťas |
Tatarák Ja si myslím, že dávať k tataráku hrianky z hriankovača, nieje najlepší nápad. Sú príliš suché a tá ich konzistencia skazí celkový dojem z kvalitného mäsa a vôbec z jedla, ktoré nepatrí k tým najlacnejším. Neviem, čo používajú niekde v západnej Európe, alebo v Amerike, ale vždy, keď som si dal tatarák v ČR, alebo na Slovensku, doniesli mi k nemu tie naše klasické hrianky, pražené na oleji a mne to tak chutí! 20.12.2012, 22:19 |
marťas |
Bol som tam minulú sobotu v rámci exkurzu po bratislavských minipivovaroch a musím povedať, že Bratislavský ležiak, dokonale splnil moju predstavu o nefiltrovanom ležiaku (už som sa tohto druhu piva niečo napil). Chuť bola horká, trochu zjemnená kvasinkami, vôňa pekne chmelová, pena padla podľa mňa úplne primerane, ale nie úplne, takže až dokonca bol na hladine taký penový povlak. K tomu kultúrne prostredie a profi obsluha. Ja som teda spokojný! 25.8.2012, 16:21, Trenčín |
Miso junior member členom od 29.11.2009 118 komentárov 0 podnikov 6 fotiek |
Navsteva v nedelu Po velmi dlhe dobe som bol opat na Drevenej. Musim povedat, ze som sem cestu kvoli pivu merat nemusel. Pivo bolo OK iba farbou. Inak prilis podchladene, priam az studene, pena padla okamzite (ale to je rovnake aj na Dunajskej) a chut. Zvlastna, velmi zvlastna s divnou pachutou. Otvorene hovorim, nechutilo a bolo o hodne horsie ako na Dunajskej. 13.6.2012, 14:16 |
bípí |
Pivo dobré, občas nedočepované,jídlo výborné ale chybí tzv. pivní kultúra. Nedávno jsem byl na Dunajskej ale pivko tam bylo výborné. Takže na dobré pivko raději si zajdu na Dunajskou. 12.3.2012, 22:50 |
Miso junior member členom od 29.11.2009 118 komentárov 0 podnikov 6 fotiek |
Zle zle zle na Dunajskej Pani majitelia chodime ku vam pravidelne uz dlhsiu domu, a napriek tomu chcem upozornit na dve veci. 1. klimatizacia. Sedime vzdy na tej strane, ako su okna. Nebola to vsak dobra volba. Na krk a chrbat nam vzdy az prilis fukala klimatizacia. Dnes sa to uz nedalo vydrzat, tak sme sa museli presadit. 2. pivo. Kazdy tyzden ma inu chut a inu kvalitu. Chapeme, ze to je domace pivo a ta chut sa meni, ale kvalita? Ta by mala byt stale rovnaka, ale zial nie je. A kde je problem? Problem je na vycape. Dnes bolo pivo prilis podchladene a najma presitene. Neskutocne sa nam po nom grgalo. Co sa tyka techniky capovania, tak by sme odporucali, aby ste personal, ktory capuje poslali na preskolenie. Jednoducho nie je mozne, aby sa taketo pivo capovalo na dvakrat, pripadne aby sa nahanala pena, co sa robi bezne. Dostanem pivo na stol a pena vyzera, ako keby to bolo sposobene, ze v pohari bolo pouzite pri umyvani prilis vela JARi a nie, ze pivo sa capuje spravne. Pri takomto type piva by mala byt poriadna pena. Ak mozem odporucit, staci si pozriet videa ako sa capuje - od plzenskeho prazdroja. 11.3.2012, 23:07 |
Miso junior member členom od 29.11.2009 118 komentárov 0 podnikov 6 fotiek |
Ked som bol na otvoreni tohto pivovaru, tak mi chutilo pivko. Odvtedy sa im taka varka navarit nepodarila a vyslovene mi to pivo nechuti. Jedlo je vsak skvele a obsluha v pohode. V tomto je to OK, ale pivo nic moc. 7.11.2011, 12:18 |
bobo Editor portálu členom od 27.9.2004 1718 komentárov 672 podnikov 4039 fotiek |
Pripájam sa k zakaznikpf, od otvorenia som bol síce v podniku len 8x, ostatne v lete a ani raz som nepobadal prehrešky voči zákazníkovi (odborná a rýchla obsluha), jedlu (vyšší štandard, v BA asi normál), či pivu (dobre a presne načapované, dobrá teplota, aj keď je to len svetlý ležiak, hodnotím ho ako výborné). 5.11.2011, 14:49 |
zakaznikpf junior member členom od 5.11.2011 2 komentárov 0 podnikov 0 fotiek |
Meštiansky pivovar my sem chodíme často a nikdy sa nám nestalo nič ako popisuje MH, pivo je tu kvalitné, ale predovšetkým jedlo stojí za to, s obsluhou máme tiež len dobré skúsenosti 5.11.2011, 11:20 |
Pridaj komentár