Sobota 20.4.2024   oslavuje Marcel zajtra pozýva na pivo Ervín

6984 podnikov 

Ponuka pív
Krombacher Weizen 12° 2,50
Plzeňský Prazdroj 2,50
Šariš 2,40
Krombacher 11 st 2,20
Gambrinus 10 st 1,90
Rezané pivo polotm 11 st 1,90
Šariš tm 11 st 1,90
Topvar tm 11 st 1,90
Hodnotenie
Celkový dojem, atmosféra
Kvalita obsluhy
Čistota vzduchu
Charakteristika
Jedlo
jedlo: dobré jedlá
veľkosť: 25 stolov
veľký stôl: ÁNO
Kontakt
Sedlárska 6
tel: 02/5464 2101, 0904 556 886
Otváracie hodiny
Pon: 
11oo - 03oo
Utr: 
11oo - 03oo
Str: 
11oo - 03oo
Štv: 
11oo - 03oo
Pia: 
11oo - 03oo
Sob: 
11oo - 03oo
Ned: 
11oo - 03oo
Aktualizácia

El Diablo bar

http://www.kamnapivo.sk/bratislava/stare-mesto/el-diablo-bar/Pez31/?comments

pub
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.
Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť.
V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
Pridaj komentár...
    Strana 1    
šmak
never more, nunca más, nikdy viac!!!
obsluha? poloprofesionálny amaterizmus! ceny? ako na Maximilianstrasse, Munich! kvalita od 1-10? "nula"... z nápojov "úplne najviac (ne)odporúčam pivo/á, mali na výber z troch druhov (myslel som si ...super špica), ochutnal som z prvého (asi 0,05 dcl z 0,5 l) hrôza! des!!! keďže pivá poznám, viem posúdiť príčiny kedy a prečo môže byť pivo zlé, neodradilo ma to a skúsil som ďalšie (iný druh). keď som si pri prvom myslel, že už nič horšie nemôže byť, mýlil som sa, vôňa? chuť? total shit!!! sorry ... chuť na pivo ma začala prechádzať, ale nevzdával som sa, keďže mali ešte aj tretí druh :) po dlhej chvíli váhania či odíjsť alebo vyskúšať aj to tretie som sa rozhodol a objednal si ho. áno, bol to vrchol vrcholov, no comment!!!
24.7.2010, 12:20
P.R.
Dobrý podnik...
...azda len malá poznámočka:predsa len,keď si človek dá len jedno jediné pivečko od smädu a na rýchlo,podľa mňa nieje vhodné priniesť účet "v krabičke" aby do nej tento človek dal požadovaný obnos,prí***j s tringeltom.ERGO:pivo za 70.SK by ste mohli zinkasovať hneď...ja som sa strašne ponáhľal minulý piatok a tak ma pivo stálo rovných 100.Sk,keďže po vypýtaní účtu sa postupovalo ako som napísal vyššie a z nedostatku času,keďže som musel už odísť,tak mi nikto nemal ako vydať zvyšných 30.S*****eda takýto štýl/či postup prijímania platby je vhodný azda pri dvoch a viacerých položkách.Ináč tento podnik som navštívil už viac krát a vždy som bol spokojný aj s obsluhou a jedlom a určite sa aj rád znova zastavím.Všetko dobré...
8.9.2008, 12:41, BA
Josef
Re[2]: Pozor na nich.
hm, niesom klamar a ani nepapam ziadne "tripy". ani som neurobil ziadnu blbost. len pre info. bol som tam s priatelkou a kamoskou. asi po tretej runde caipirinie som dostal chut na red bull. kedze dlhsie pri stole nebol nikto z obsluhy, isiel som k baru. ked si ma barman po dlhsom case nevsimal, opytal som sa ci mozem dostal jeden red bull. odpoved znela: hned. asi po 5 minutach som sa opytal, ci este budem musiet dlho cakat. odpoved znela: tak dlho kym on neuzna za vhodne. kedze som to povazoval za nehoraznost, opytal som sa jeho kolegu, ako sa dotycny "mily" barman vola. povedal mi, ze "had". na otazku ci si robil srandu odpovedal: nie, tuna ho kazdy pozna ako "had". oddisiel som k stolu, chcel zaplatit a zmenit lokal. ked sa zrazu vedla mna objavil sam velky "had" barman. ty si sa zaujimal ako sa volam? znela otazka. odpovedal som mu ""ano". v tom sa za mnou ozval hlas: co keby som ti rozbil hubu a vyhodil ta na ulicu? otocil som sa a za mnou stala vyholena hlava. podla dialektu susim, ze sa narodil na kysuciach a ukoncil max 3 ludove. rozhodli sme sa opustit krcmu dobrovolne. nerozbili sme nic, nerobili bordel ani nic podobne. ti, co poznaju personal po mene, vedia o kom a o com pisem........asi tolko.
19.12.2007, 10:10
nikuska
v el diable robi moj bracha a takze pozor na pusu!!!!!!!!a mali by ste respektovat ze tam robi personal od rana do vecera a od vecera dao rana(niekedy)a nemusia sa na vas stale vyskrnat.Je to reštika na urovni a chodia do nej len sami znami ludia,ludia na urovni,ktorym sluzby el diabla dostatocne vyhovuju....
2.4.2007, 16:19, londyn
SUZY
100 points!!!!!superB
...zobrala som tam v piatok kamosa z Rima a hned ako sme voslo sa milo na nas obsluha usmiala a usadila nas...o xvilu prisli dalsi kamosi a nebol problem prisunut stolicky..vino ci steak ..vsetko perfektne...budeme sem urcite castejsie xodit:)
5.3.2007, 13:53, Bratislava
kika
???
uplne skvely podnik, mila obsluha, chodim tam uz roky a so zasahom vyhadzovacov som sa stretla len v pripade ze niekto robil bordel alebo si chcel zobrat z podniku "suvenir" ty asi nevies o com hovoris, skus ist do casey a potom hovor o vymletych vahadzovacoch... ja by som diablu dala *****
9.10.2005, 11:28, blava
Zuzka
Dobry podnik
Myslim, si, ze je to fajn podnik. Kedysi som tam pracovala averu medzi casnikmi a casnickami bola vzdy dobra nalada a k zakaznikom sme sa chovali vzdy dobre a milo.
Nepametam sa ze by si sa niekto choval k zakaznikom drzo. Praveze sa sem zakaznici radi vracali a bolo vzdy narvane nielen cez vikend. Chodili sem aj vela vyznamnych ludi a smotanka tak aj to svedci o kvalite podniku. Zdravim vsetkych z personalu a vedenia v Diable. byvam teraz v Prahe a veru Diablo tu chyba aj ked je tu zabava naozaj na urovni
29.7.2005, 12:22, Praha
chronos88sk
mexicana never more
1. zbabrana rezervacia, ktora bola mimochodom dodatocne overovana ci skutocne je. miesto pri kuchyni zabezpecilo ze:
2. hrube vyrazy kucharov a obsluhy (na valentina to je vcelku romanticke nie?)
3. na to ze sme sedeli pri mieste kde sa oblsuha otacala a prechadzala najcastejsie, svoje dalsie zelania som prezentoval barmanovi.
4. slovna vyzva barmana pri plateni o zanechani "tringeldu" je tiez nehoraznost.
2.5.2005, 11:34, prechpodne BA
Pravda
Re: Pozor na nich.
Jozef asi popapal nejake tripy alebo je klamar lebo el diablo je slusna turistami vyhladavana restauracia plus pub v meste,v ktorej pracuju vyhadzovaci na niekolkokrat lepsej urovni ako v inych podnikoch v meste,ktory by urcite nerozbili hubu niekomu kto sa stazoval na personal,to su zavadzajuce nezmysly niekoho kto urobil blbost a dava ju za vinu podniku.uuubohe ale slovak sa nezapre
7.3.2005, 00:51
Peter
Re: absolutne sklamanie
Ja som sa napríklad stretol s veľmi milým personálom, uvítali nás, zatiaľ vždy, pri vstupe do reštaurácie, po celý čas boli pozorní, no a tie steaky sú naozaj super.Vždy sa sem radi vraciame.Dolnú časť chápem ako pub.
16.2.2005, 23:01
    Strana 1 | Strana 2 | Strana 3    

Pridaj komentár
meno

bydlisko

e-mail (zobrazený kódovaný)

web stránka

nadpis príspevku

komentár     (povolené sú tagy: i, b, u, em, small, font color="")

overenie     (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)
aktuálny rok (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)

Odporúčame ti zdržať sa použitia hrubých výrazov, tvoj príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uviesť okolnosti tvojej skúseností, napríklad dátum a čas.

Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále