Štvrtok 25.4.2024   oslavuje Marek zajtra pozýva na pivo Jaroslava

6984 podnikov 

Ponuka pív
Zlatý Bažant 1,60
Zlatý Bažant 10 st 1,40
Hodnotenie
Celkový dojem, atmosféra
Kvalita obsluhy
Čistota vzduchu
Charakteristika
Jedlo
jedlo: dobré jedlá
veľkosť: 25 stolov
veľký stôl: nie
Kontakt
Obchodná 62
tel: 02/5263 3284
Otváracie hodiny
Pon: 
11oo - 22oo
Utr: 
11oo - 22oo
Str: 
11oo - 23oo
Štv: 
11oo - 23oo
Pia: 
11oo - 24oo
Sob: 
11oo - 24oo
Ned: 
zatvorené
Aktualizácia

ZRUŠENÝ - Europa Pub

http://www.kamnapivo.sk/bratislava/stare-mesto/europa-pub/PaVpW/?comments

pizzéria
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.
Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť.
V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
Pridaj komentár...
    Strana 1    
roger
pizza vynikajuca povedal by som ze som uz dlho tak dobru nejedol...a obsluha tiez super...bol som velmi spokojny
12.11.2010, 22:39
adka
Re: Pizza nanajvýš obstojná
pizzu s pravou mozzarelou (a okrem toho je podla mna najlepsia v ba) robia v pizza mizza http://www.pizzamizza.sk/
1.7.2008, 17:04
Peter
Prvy dojem z pizzerie bol vyborny, pizza Brace bola jedna z najlepsich ake som v BA jedol. No druhy a treti krat uz chutila inak... Kto ma rad Radler, ten si moze smelo objednat.
Neprijemnym zistenim bolo, ze sa z casovych dovodov neoplati objednavat cestoviny z menu. Kolegovi priniesli vrele lasagne ked sme uz vsetci dojedali pizzu objednanu v rovnakom case.
Rozhodne nedoporucujem navstivit podnik na Silvestra, s kolegami sme tak spravili 31.12.07 v case obeda. Nemile prekvapenie nas cakalo v podobe okliesteneho jedalneho a napojoveho listka. Ceny boli o dost vyssie, napr. velke pivo stalo rovnych 50.
4.4.2008, 18:27
Charlie
Ako sa mi tam spočiatku páčilo, tak som teraz povedala, že tam už nikdy nepôjdem. Minule nás div že nevyhodili od jedného stola a pán čašník sa na nás pozeral ako na debilov, že nevieme, že si môžme sadnúť k stolu, na ktorom je cedulka reserve. Keď máte nepríjemného a drzého čašníka, tak reštaurácii už nič nepomôže a môže to celé zatvoriť. A pritom by stačilo tak málo...
3.1.2007, 14:29
Nick
Hrozne
Nech sa nehnevaju, ale pokial casnik na otazku "Mate volny stol" odpovie "Neviem" a ignoruje vas, tak potom u mna restauracia skoncila. V minulosti som tam bol viackrat a vzdy som bol nespokojny s obsluhou. Pomala obsluha a najma drza a nezdvorila. Majitel by sa mohol zamysliet, najma nad casnikom s dlhymi vlasmi.
3.1.2007, 13:56
Jozo
Velmi dobry podnik
Ak porovnavam kvalitu podnikov kde sa da zjest obstojna pizza a da sa tam dokonca aj dychat a clovek po polhodine nesmrdi ako keby vyliezol z kontajnera tak mi Europa Pub vychadza ako jeden z najlepsich podnikov v BA. Bohuzial vychadza takto len v tomtyo porovnani. Moja predstava o kvalitnom podniku a o vyzname slova Slow Food (spominane vyssie) je uplne ina, ale na zaciatok je to vcelku ok.
15.12.2006, 11:42
gretchen
Velmi sa tam zhorsili, jedlo je stale ok, ale obsluha je pomala, nezdvorila a na jedlo sa dlho caka.
1.12.2006, 10:53, WAP
Yarrae
Zhorsenie
Chodili sme do Europy bezne, ale je to tam cim dal tim horsi. Dnes sme hodinu cakali na pizzu a ked sme si trufli sa velmi slusne opytat radoby dlhovlaseho casnika co s nou je, bolo nam odpovedane, ze predsa kuchar je tam sam a co on ma teraz robit.

Potom sa mu zase nepacilo, ze jedna z nas sedi najdalej od chodby a on musi obejit stol s tou vytuzenou pizzou, tak si postazoval, ze ako mu to kamaradka stazila...

Niesme zvyknuti na takuto aroganciu a stacilo nam :(
8.11.2006, 14:01
Ivan Bútora
Pizza nanajvýš obstojná
Mať taliansku pec ešte neznamená vedieť piecť kvalitnú pizzu! Syr je príliš slaný, okrem toho je to žltá, suchá nastrúhaná mozarella. Olivový olej tiež nie je kvalitný, paradajky poriadne z pizze necítiť. Tak na 3+, v najlepšom prípade 2-.

Ak niekto vie o pizzérii v Bratislave či okolí, kde robia pizzu s čerstvou mozarellou (prípadne aj mozeralla di bufalla), dajte vedieť.

IB
4.8.2006, 01:36, Bratislava
hankie
zalezi na situacii
no ja tam uz chodim rok a nemal som doteraz ziaden problem.
ani raz.
zalezi na nahode.
ja som bol vzdy velmi spokojny
3.11.2005, 19:45
    Strana 1 | Strana 2    

Pridaj komentár
meno

bydlisko

e-mail (zobrazený kódovaný)

web stránka

nadpis príspevku

komentár     (povolené sú tagy: i, b, u, em, small, font color="")

overenie     (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)
aktuálny rok (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)

Odporúčame ti zdržať sa použitia hrubých výrazov, tvoj príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uviesť okolnosti tvojej skúseností, napríklad dátum a čas.

Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále