Havana café
http://www.kamnapivo.sk/bratislava/stare-mesto/havana-cafe/PGqMp/?comments
reštaurácia
(La Casa del Havana)
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť. V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
Rada |
Bohuzial...tak to je casnik / barman proste debilkovia ktori vychodia ucnovky a nikdy sa normalne nezamestnaju lebo v sa im nechcelo ucit. Nikdy nebudu mat peniaze a nikdy sa nebudu mat dobre...tak co cakas od takych ludi? ze si budu vazit zakaznikov? Odpovedať | Nevhodný... 23.3.2012, 00:39, USA |
Leni |
podnik, kde vládne barmanský primitivizmus Boli sme si tam zatancovať so sestrou, ktorá žije v anglicku, ale sme obe veľmi sklamané z neprofesionality a primitivizmu, ktorý vládne v tomto slovenskom gastronomickom zariadení. Dali sme si tam zopár drinkov a zaplatila som sprepitné 3 € čašníkovi. Personál si robí srandu zo zákazníkov a za ich chrbtami ich ohovára. Keď som tesne pred odchodom požiadala o pohár obyčajnej vody, veľmi neochotne skoro s výsmechom mi povedal, že tak veľmi výnimočne mi ho teda donesie a doniesol asi 1 deci vody a neodpustil si poznámku, že majú v ponuke aj neperlivú vodu. Na toto som mu povedala, že v zahraničí je bežné, že zákazníkovi, ktorý tam nechal mimochodom značnú tržbu (a aj sprepitné) donesú pohár vody bez váhania, zákazníkov si predsa treba vážiť. Na to mi ten primitív odpovedal, že ale tu sme na slovensku. Ja na to, "že práve". Nuž vážení, do tohto podniku ma už nikto nedostane, to, čo to bývalo kedysi sa s týmto teraz nedá porovnať. Chcelo by to tam spraviť poriadnu vopred neohlásenú kontrolu. Možno by stačila podobná recenzia napísaná redakciou nejakých novín v rámci testu gastronomických zariadení. 11.3.2011, 17:33 |
kritika |
hnusny spinavy podnik plny uchylakov a kubancov fuj ist tam na disko ci ci to tam maju no hruzza 3.11.2009, 23:30, bratislava |
SisSSSula |
HAVANY UZ STACILO PODNIK HAVANA SOM UZ OD OTVORENIA POVAZOVALA ZA JEDEN Z NAJ PODNIKOV V CENTRE BRATISLAVY. LENZE PO MYSLIM PIATICH ROKOCH SA TO SO ZACIATKOM UZ VOBEC NEDA POROVNAVAT. NAJPRV MA ZASKOCILI DRZI VYSLOVENE ODPORNY "VYHADZOVACI" S POZNAMKAMI...A NESKOR V PODNIKU SI NAS CASNICI S KAMARATKOU ANI NEVSIMLI, AZ SME SI PO DESIATICH MINUTACH CO SME SI CHCELI OBJEDNAT POVEDALI, ZE UZ STACILO CAKANIA A IDE SA INAM... PODOTYKAM ZE BOLA NEDELA, A V PODNIKU BOLI OBSADENE ASI 4 STOLY... 5.4.2009, 16:55, Bratislava |
lili |
uz ne naposledy som bola v havane v sobotu 19/4, a som velmi znechutena. na konci sme dostali ´slovny ucet´na podivnu sumu 750sk, mali sme na bare polozenych 900sk s tym ze sa cakalo na normalny ucet a vydanie, barmal si zobral peniaze a odisiel prec bez vydania. ked sme sa ohradili, co nam trvalo tak 5 minut kym sa na nas pozrel, povedal ze to bol jeho tringelt. dalsia vec, mali sme 2 drinky, suma bola 350, za 4rovnake bola 750sk, tak nerozumiem ako k takej sume dosiel. ale skontrolovat si to nemame ako kedze ucty nenosia.... 21.4.2008, 09:32 |
zuzana |
havana je to uzasny podnik, z super hudbou,skutocne mozem povedat,ze som si dlho tk dobre nezatancovala. 6.10.2007, 09:30 |
Sandra |
Re: NO TEDA Prečo si to myslíš??? 25.7.2007, 17:29 |
Silvia |
Bola som v Havane prvý krát a cítila som sa tam veľmi dobre. Na druhý deň som mala síce z tancovania riadnu svalovicu, ale stálo to za to. :o) 25.7.2007, 17:28 |
alena |
bola som ta prvy krat, bolo uplne uzasne. rada sa vratim ak moj drahy pojde zasa na pracovnu cestu:) 21.5.2007, 08:28 |
adrian |
Vynikajuca profesionalna slovenska casnicka mala ciernovlaska ktora mala odpved aj na tie najnarocnejsie otazky co sa jedal a napojov tyka. Nikdy mi nic na stole nechybalo a aj ked bolo narvane bola vzdy k dispozici a to s usmevom. Klobuk dolu pred nou, keby vsade boli tak profesionalny casnici a dobra kuchyna bola by radost chodit papkat do restauracii. Pochutil som si, ako malo kde. 17.5.2007, 19:14 |
Pridaj komentár