Patrónsky pivovar
http://www.kamnapivo.sk/bratislava/stare-mesto/patronsky-pivovar/PK7Eo/?comments
piváreň
(Patrón)
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť. V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
Hodnotiteľ s.r.o. |
Zlé Dobrý deň V pivovare sme boli na začiatku po jeho otvorení. Pivko bolo fajn, celkový dojem, jedlo aj prostredie super. No ako sa stáva už Slovenským zvykom a tradíciou, kvalita prestáva byť úmerná cene. Podnik upadá, ľudia ubúdajú. V začiatkoch bolo nutné si dať rezervačku v piatok večer, dnes už toľko ľudí nechodí. Možno výsledok niečoho...Nie každý vie načapovať pivo cez pípy ktoré tam používajú. Taktiež ma zamrzí že utopenec ako predjedlo a nakladaný hermelín je kupovaný (asi METRO). Škoda že taký podnik ako je Patrónsky pivovar nevie alebo nechce utopence naložiť sám. Pritom cenovo by domácim zodpovedali. Malá drobnosť ale z princípu je to u mňa veľmi nízke hodnotenie. Kto vie ako je to s ostatnými produktami. Udeľujem 3 body z 10. Pozn.: Možno by stačilo porovnať sa s českou gastronómiou. Človek sa do dobrej reštauracie, pohostinstva vždy rád vráti keď je spokojný aj keby bola na opačnej strane sveta. Konkurencia je dnes vysoká. Odpovedať | Nevhodný... 2.2.2018, 11:38, Bratislava |
stefi |
Varia dore ale horsie capuju Chodim pomerne casto. Pivo je raz vyborne inokedy nestoji za moc. Vacsinou *****e nedocapovane :/. Zato obsluha je skoro vzdy rychla a mila. Podobne aj kuchyna stoji za to. 16.5.2016, 19:02 |
Branci |
Prave odchadzam velmi nespokojny. Prisiel som 21:45 casnik si ma uracil vsimnut 21:59 a vravel mi ze kuchina je od 22 zatvorena. Drzo ma presviedcal ze som prisiel o 22 a pritom bolo 21:59. Tak sme si objednali dva Bavorske speciali. Medzi tym prisiel prevadzkar ktory sa mi ospravedlnil za jeho kolegu ale bohuzial sa s ospracedlnenia nenajem. Tak a teraz je 22:15 pivo mi nikto nedoniesol a ja odchadzam. Podotykan v podniku su obsadene 3 stoly. Neodporucam tento podnik nakolko je tu velmi arogantna obsluha a este sa svami aj hada a presviedca vas ze ste tam neboli. 5.8.2014, 22:27 |
rony |
re:mišo A prečo si si nenechal zavolat prevadzkara?Teraz tu vypisuješ ,hm?Volajako zabudaš?Prečo si to neriešil s kompetentným?To je tá tvoja ako si to ty nazval(slovenská nátura) 15.2.2013, 00:01 |
Miso junior member členom od 29.11.2009 118 komentárov 0 podnikov 6 fotiek |
Dalsia navsteva Vcera sme boli v Patronskom. Svetle pivo prilis sladove, sladke s velmi mlatovym zapachom. Tmave pivo bez vyraznejsej kavovej chuti, take vodovejsie. Polotmava 15 bola podla mna pokazena alebo uz chytena - chut prilis kysla. Pivo som nedopil - vratil som ho. Co ma vsak zaraza je ten majster za vycapom. Ten co s tym pivom robi, to je zazrak - v tom najhorsom slova zmysle. Prosim Vas naucte ho capovat pivo a nie robit tam s poharom zazraky, ako keby mixoval nejaky koktail. To je proste cele zle a Vase pivo degraduje o niekolko urovni dolu. Co vsak chcem pochvalit je huspenina. Tu sme si vcera dali niekolkokrat - bola proste fantasticka. Pochvalte prosim toho, kto ju robil. Naozaj som si pochutil vyborne! Dakujem. 14.2.2013, 08:40 |
ferry |
Ja som natrafil asi na velmi dobry cas toho pivka. Bol som tam prvykrat a mimoriadne som spokojny. Za kvalitku som ochotny si priplatit. Gastronomicky zazitok totalny (konecne som si pochutil po dlhom case podla mojich predstav - jahnacie lytko), pivny uplny (psenicny special ma dostal, a aj jacmenna klasika stala za to - chut klasickeho cisteho piva, akoby clovek cerstvu korku chleba kostoval) a kulturny duplom (nevtierava pozorna obsluha, ktora vie kedy ma prijst a kedy odist, s trefnymi komentarmi). Psenicne pifko by som ohodnotil za najlepsie na slovensku, co som vobec kostoval. Porovnatelne s nemeckymi peckami. Jedina vytka je teplota pivka. Viac by som chladil. Chystam sa tam velmi skoro, snad odchytim aj zle dni, aby som im to pripomenul, kedze ja sa s dobrymi podnikmi, co maju zle dni, neparam. A maju detske ihro, na ktore vonkajsi hostia vyhuluju, tak snad to mojim drobizgom nebude vadit. 26.6.2012, 21:35 |
rako |
je tam skvele pivo a taktiez aj velmi chutne jedlo. za posledny mesiac som tam bol 3x a vzdy velmi spokojny. malo je takychto podnikov v Bratislave. 20.6.2012, 14:05 |
Miso junior member členom od 29.11.2009 118 komentárov 0 podnikov 6 fotiek |
Hnus Vcera som bol po asi 4 mesiach na Patronsky svetly leziak. Musim povedat, ze to bol hnus. Vona ziadna, pena padla okamzite a chut odporna. S pivom to nemal nic spolocne a s domacim uz vobec nie. Sladok by sa mal nad sebou rychlo zamysliet. Co sa tyka capovania - ten chalan, co bol za pipou o capovani nema ani paru. To nahananie peny, nacapovanie pivo do polovice pohara a neskor docapovavanie. Proste cele zle. Dakujem, neprosim. 11.3.2012, 16:20 |
Mrko |
Kvalita na SR dlho nevydrží Pietroba aj aj nick visna maju totalnu pravdu a ak sa majitel nespameta,ludia prestanu po case chodit,za take ceny si clovek potrpi aj na kvalite. 8.1.2012, 21:34, Bratislava |
Pietroba |
Kvalita piva Bol som nadšený, keď som v r 2010 zistil, že na Patrónke máme nový pivovar. Odvtedy som tam bol veľakrát, bavil som sa dokonca so sládkom a musím povedať, že pivo bolo spočiatku vynikajúce! Špeciálny chuťový akord, dlho doznievajúca originálna chuť, krásna chlebová vôňa. Tento rok sa však začalo s pivom niečo diať. Niekedy dobré, niekedy horšie, občas dokonca zlé. Bol som už aj v reštaurácii Dobré časy v Mariánke, kde tiež točia patrónske pivo. Keď som tam bol prvýkrát, čo bolo niekedy začiatkom leta 2011, pivo bolo ako kus chleba. Výborné, husté, voňavé, proste malvázia. Bol som tam asi mesiac potom a pivo bolo riedke, pena sa rozpadla kým čašník zmizol a chuť mizerná. Boli sme tiež v Patrónskom pivovare s veľkou partiou kamarátov, narodeniny, ale pivo bolo kyslé. Skúsili sme čierne, aj to bolo kyslé. Nereklamovali sme, nechceli sme kaziť náladu. Je mi to veľmi ľúto, ale vidím to tak, že pivovar si nedokáže ustrážiť kvalitu. Asi to bude nestabilitou technologického procesu varenia piva. Distribúciou to nemôže byť, keďže sa pivo točí rovno z ležiackych tankov. Inak, čo sa týka jedla, to je non plus ultra, skrátka dobrý kuchár, to sa len tak hocikde nevidí. Možno v Meštianskom pivovare. 7.12.2011, 00:39, Bratislava |
Pridaj komentár