U Rytiera
http://www.kamnapivo.sk/brezno/u-rytiera/PQ4nY/?comments
reštaurácia
(Rytier)
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť. V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
rakušanka |
Prosim vás, vsak to uz ani nie je pravda- tento podnik už davno neexistuje, bol aj tam na slabej urovni, stale pokazene WC a podobne, teraz ho nahradil este horši podnik z nazvom Azijske bistro, no o čistote pomlčim. Odpovedať | Nevhodný... 3.3.2009, 15:28, Brezno |
Emo-boss |
Dobra restika dobre ceny:-) 18.8.2007, 21:48, WAP |
Emo-boss |
Dobra restika dobre ceny:-) 18.8.2007, 21:48, WAP |
DK |
najlepsie z najhorsieho Chodievam do tohto podniku skoro kazdy den a uz som si tak trosku zvykol na jeho nedostatky. Nehovoriac o tom ze nic ine ako maso+opekane zemiaky tam nevedia spravit (aj ked sa pokusaju nestoji to za vela), obsluha je sice mlada ako bolo uz spomenute ale skor je to v tomto pripade nevyhoda. Uz viem trosku odlisit ked ma obsluhuje profesionalny casnik a ked casnik-amater, a to v tomto podniku natrafit na profesionalneho casnika ktory z vas nespravi idiota je dost vzacny jav ... jedine ak tam pride nejaky praktikant cez leto z hotelovej akademie, inac tazko. Ale ja sa tym ludom ani nedivim, za tie peniaze by som uz davno bol v zahranici. 23.9.2006, 21:12 |
msino |
akurát,vám nefunguje číslo, čo tak aktualizovať? 17.12.2005, 20:21 |
whisky1986 |
***** to je hrozne co clovek napise ked je hladny 5.9.2005, 11:22 |
KubiAk |
Ti ****? Tak neviem cim to bude, ale mozno tym, ze som zvyknuty na urcity standard, ale nehnevajte sa, tato restauracia ma od kvalitneho podniku velmi daleko. UZ co sa tyka jedla. Pochybujem ze gramaz mne prineseneho jedla odpovedala tomu uvedenemu v jedalnom listku. Ako vrabec nevyzeram, ze by mi stacilo par zemiacikov napustenych v oleji a potom rychlo polovysmazenych. Plene morcacie prsia boli polosurove, obloha skysnuta...Bol som tam v case obeda teraz zaciatkom jula. Ani nohy. Vonku sedeli asi traja ludia, obsluha postavala v podchode a vyslovene sa nudila, mlade baby co mozu mat 15? Jedna dokonca z Hronca (pekna musim uznat) :-) V hornej casti urcenej pre konzumaciu jedla bola obsluha vsak ina. Pri prichode som cakal asi 10min. upozornujem, ze som tam bol sam a videla ma ako prichadzam. Hudba na plne pecky a urcite nie v hradnom style, proste na atraktivnsoti prostredie nepridavala. Jedlo som spominal, otrasne. Na ucet som cakal dalsich 10min. Popri tom som si mohol vypocut "zrejme" kucharov vcerajsi pribeh z domova, casnicka si zaspominala ako za mlada musela doma posluhat a upratovat a nakoniec skoncili pri rebricku najnovsej hitparady jedneho nemenovaneho radia. Odchadzal som znechuteny a s presvedcenim, ze do tohoto podniku sa uz nevratim. Neviem ci "obsluha" vycitila ze nie som domaci, ale velmi casto som mal taky pocit. Prosim Vas, ludia mimo velkych miest z oblasti gastronomie, spravajte sa ku kazdemu zakaznikovi, ako keby to bol Vas pan! ved zijete z nasich penazi! Tak si prosim uvedomte jednu vec. Ak sa budem spravat ako sedliak z dediny, tvarit sa znechutene, robit si z prace holubnik (vela jej tam teda nemate) a podavat polosurove jedlo, mozete prist vemi rychlo o pracu a majitel moze cely podnik zavriet..teda ak restauraciu nema ako pracku spinavych penazi, co si myslim, ze v takomto kraji je to urcite este v mode.Ti ****? 15.8.2005, 11:58 |
Miso |
? Tak neviem cim to bude, ale mozno tym, ze som zvyknuty na urcity standard, ale nehnevajte sa, tato restauracia ma od kvalitneho podniku velmi daleko. UZ co sa tyka jedla. Pochybujem ze gramaz mne prineseneho jedla odpovedala tomu uvedenemu v jedalnom listku. Ako vrabec nevyzeram, ze by mi stacilo par zemiacikov napustenych v oleji a potom rychlo polovysmazenych. Plene morcacie prsia boli polosurove, obloha skysnuta...Bol som tam v case obeda teraz zaciatkom jula. Ani nohy. Vonku sedeli asi traja ludia, obsluha postavala v podchode a vyslovene sa nudila, mlade baby co mozu mat 15? Jedna dokonca z Hronca (pekna musim uznat) :-) V hornej casti urcenej pre konzumaciu jedla bola obsluha vsak ina. Pri prichode som cakal asi 10min. upozornujem, ze som tam bol sam a videla ma ako prichadzam. Hudba na plne pecky a urcite nie v hradnom style, proste na atraktivnsoti prostredie nepridavala. Jedlo som spominal, otrasne. Na ucet som cakal dalsich 10min. Popri tom som si mohol vypocut "zrejme" kucharov vcerajsi pribeh z domova, casnicka si zaspominala ako za mlada musela doma posluhat a upratovat a nakoniec skoncili pri rebricku najnovsej hitparady jedneho nemenovaneho radia. Odchadzal som znechuteny a s presvedcenim, ze do tohoto podniku sa uz nevratim. Neviem ci "obsluha" vycitila ze nie som domaci, ale velmi casto som mal taky pocit. Prosim Vas, ludia mimo velkych miest z oblasti gastronomie, spravajte sa ku kazdemu zakaznikovi, ako keby to bol Vas pan! ved zijete z nasich penazi! Tak si prosim uvedomte jednu vec. Ak sa budem spravat ako sedliak z dediny, tvarit sa znechutene, robit si z prace holubnik (vela jej tam teda nemate) a podavat polosurove jedlo, mozete prist vemi rychlo o pracu a majitel moze cely podnik zavriet..teda ak restauraciu nema ako pracku spinavych penazi, co si myslim, ze v takomto kraji je to urcite este v mode. 14.8.2005, 14:50 |
KubiAk |
Keby tak vedela na co som mal vtedy chut..... 10.8.2005, 09:55 |
whisky1986 |
No dievca moje,,to by si mi asi dat nemohla:))hehe by to velmi rychlo zavreli:) 6.8.2005, 15:56 |
Pridaj komentár