Štvrtok 25.4.2024   oslavuje Marek zajtra pozýva na pivo Jaroslava

6984 podnikov 

Ponuka pív
Plzeňský Prazdroj ?
Šariš 10 st 0,70
Hodnotenie
Celkový dojem, atmosféra
Kvalita obsluhy
Čistota vzduchu
Charakteristika
Jedlo
jedlo: áno
veľkosť: 12 stolov
veľký stôl: ÁNO
Kontakt
M. R. Štefánika 38
tel: 048/611 1670, 0903/735 719
Otváracie hodiny
Pon: 
10oo - 24oo
Utr: 
10oo - 24oo
Str: 
10oo - 24oo
Štv: 
10oo - 24oo
Pia: 
10oo - 24oo
Sob: 
12oo - 24oo
Ned: 
12oo - 22oo
Aktualizácia

U Rytiera

http://www.kamnapivo.sk/brezno/u-rytiera/PQ4nY/?comments

reštaurácia
(Rytier)
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.
Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť.
V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
Pridaj komentár...
    Strana 1    
rakušanka
Prosim vás, vsak to uz ani nie je pravda- tento podnik už davno neexistuje, bol aj tam na slabej urovni, stale pokazene WC a podobne, teraz ho nahradil este horši podnik z nazvom Azijske bistro, no o čistote pomlčim.
3.3.2009, 15:28, Brezno
Emo-boss
Dobra restika dobre ceny:-)
18.8.2007, 21:48, WAP
Emo-boss
Dobra restika dobre ceny:-)
18.8.2007, 21:48, WAP
DK
najlepsie z najhorsieho
Chodievam do tohto podniku skoro kazdy den a uz som si tak trosku zvykol na jeho nedostatky. Nehovoriac o tom ze nic ine ako maso+opekane zemiaky tam nevedia spravit (aj ked sa pokusaju nestoji to za vela), obsluha je sice mlada ako bolo uz spomenute ale skor je to v tomto pripade nevyhoda. Uz viem trosku odlisit ked ma obsluhuje profesionalny casnik a ked casnik-amater, a to v tomto podniku natrafit na profesionalneho casnika ktory z vas nespravi idiota je dost vzacny jav ... jedine ak tam pride nejaky praktikant cez leto z hotelovej akademie, inac tazko. Ale ja sa tym ludom ani nedivim, za tie peniaze by som uz davno bol v zahranici.
23.9.2006, 21:12
msino
akurát,vám nefunguje číslo, čo tak aktualizovať?
17.12.2005, 20:21
whisky1986
***** to je hrozne co clovek napise ked je hladny
5.9.2005, 11:22
KubiAk
Ti ****?
Tak neviem cim to bude, ale mozno tym, ze som zvyknuty na urcity standard, ale nehnevajte sa, tato restauracia ma od kvalitneho podniku velmi daleko. UZ co sa tyka jedla. Pochybujem ze gramaz mne prineseneho jedla odpovedala tomu uvedenemu v jedalnom listku. Ako vrabec nevyzeram, ze by mi stacilo par zemiacikov napustenych v oleji a potom rychlo polovysmazenych. Plene morcacie prsia boli polosurove, obloha skysnuta...Bol som tam v case obeda teraz zaciatkom jula. Ani nohy. Vonku sedeli asi traja ludia, obsluha postavala v podchode a vyslovene sa nudila, mlade baby co mozu mat 15? Jedna dokonca z Hronca (pekna musim uznat) :-) V hornej casti urcenej pre konzumaciu jedla bola obsluha vsak ina. Pri prichode som cakal asi 10min. upozornujem, ze som tam bol sam a videla ma ako prichadzam. Hudba na plne pecky a urcite nie v hradnom style, proste na atraktivnsoti prostredie nepridavala. Jedlo som spominal, otrasne. Na ucet som cakal dalsich 10min. Popri tom som si mohol vypocut "zrejme" kucharov vcerajsi pribeh z domova, casnicka si zaspominala ako za mlada musela doma posluhat a upratovat a nakoniec skoncili pri rebricku najnovsej hitparady jedneho nemenovaneho radia. Odchadzal som znechuteny a s presvedcenim, ze do tohoto podniku sa uz nevratim. Neviem ci "obsluha" vycitila ze nie som domaci, ale velmi casto som mal taky pocit.
Prosim Vas, ludia mimo velkych miest z oblasti gastronomie, spravajte sa ku kazdemu zakaznikovi, ako keby to bol Vas pan! ved zijete z nasich penazi! Tak si prosim uvedomte jednu vec. Ak sa budem spravat ako sedliak z dediny, tvarit sa znechutene, robit si z prace holubnik (vela jej tam teda nemate) a podavat polosurove jedlo, mozete prist vemi rychlo o pracu a majitel moze cely podnik zavriet..teda ak restauraciu nema ako pracku spinavych penazi, co si myslim, ze v takomto kraji je to urcite este v mode.Ti ****?
15.8.2005, 11:58
Miso
?
Tak neviem cim to bude, ale mozno tym, ze som zvyknuty na urcity standard, ale nehnevajte sa, tato restauracia ma od kvalitneho podniku velmi daleko. UZ co sa tyka jedla. Pochybujem ze gramaz mne prineseneho jedla odpovedala tomu uvedenemu v jedalnom listku. Ako vrabec nevyzeram, ze by mi stacilo par zemiacikov napustenych v oleji a potom rychlo polovysmazenych. Plene morcacie prsia boli polosurove, obloha skysnuta...Bol som tam v case obeda teraz zaciatkom jula. Ani nohy. Vonku sedeli asi traja ludia, obsluha postavala v podchode a vyslovene sa nudila, mlade baby co mozu mat 15? Jedna dokonca z Hronca (pekna musim uznat) :-) V hornej casti urcenej pre konzumaciu jedla bola obsluha vsak ina. Pri prichode som cakal asi 10min. upozornujem, ze som tam bol sam a videla ma ako prichadzam. Hudba na plne pecky a urcite nie v hradnom style, proste na atraktivnsoti prostredie nepridavala. Jedlo som spominal, otrasne. Na ucet som cakal dalsich 10min. Popri tom som si mohol vypocut "zrejme" kucharov vcerajsi pribeh z domova, casnicka si zaspominala ako za mlada musela doma posluhat a upratovat a nakoniec skoncili pri rebricku najnovsej hitparady jedneho nemenovaneho radia. Odchadzal som znechuteny a s presvedcenim, ze do tohoto podniku sa uz nevratim. Neviem ci "obsluha" vycitila ze nie som domaci, ale velmi casto som mal taky pocit.
Prosim Vas, ludia mimo velkych miest z oblasti gastronomie, spravajte sa ku kazdemu zakaznikovi, ako keby to bol Vas pan! ved zijete z nasich penazi! Tak si prosim uvedomte jednu vec. Ak sa budem spravat ako sedliak z dediny, tvarit sa znechutene, robit si z prace holubnik (vela jej tam teda nemate) a podavat polosurove jedlo, mozete prist vemi rychlo o pracu a majitel moze cely podnik zavriet..teda ak restauraciu nema ako pracku spinavych penazi, co si myslim, ze v takomto kraji je to urcite este v mode.
14.8.2005, 14:50
KubiAk
Keby tak vedela na co som mal vtedy chut.....
10.8.2005, 09:55
whisky1986
No dievca moje,,to by si mi asi dat nemohla:))hehe by to velmi rychlo zavreli:)
6.8.2005, 15:56
    Strana 1 | Strana 2    

Pridaj komentár
meno

bydlisko

e-mail (zobrazený kódovaný)

web stránka

nadpis príspevku

komentár     (povolené sú tagy: i, b, u, em, small, font color="")

overenie     (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)
aktuálny rok (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)

Odporúčame ti zdržať sa použitia hrubých výrazov, tvoj príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uviesť okolnosti tvojej skúseností, napríklad dátum a čas.

Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále