Utorok 23.4.2024   oslavuje Vojtech zajtra pozýva na pivo Juraj

6984 podnikov 

Ponuka pív
Zlatý Bažant 10 st 0,95
vo fľaši:
Zlatý Bažant neal. 0,95
Hodnotenie
Celkový dojem, atmosféra
Kvalita obsluhy
Čistota vzduchu
Charakteristika
Jedlo
jedlo: áno
veľkosť: 8 stolov
veľký stôl: nie
Kontakt
Námestie Matice slovenskej , Dubnica nad Váhom
tel: 0800 160 097
Otváracie hodiny
Pon: 
053o - 18oo
Utr: 
053o - 18oo
Str: 
053o - 18oo
Štv: 
053o - 18oo
Pia: 
053o - 18oo
Sob: 
07oo - 12oo
Ned: 
07oo - 12oo
Aktualizácia

Brescafé

http://www.kamnapivo.sk/dubnica/brescafe/PqMrl/?comments

kaviareň
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.
Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť.
V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
Pridaj komentár...
Kelsie
HnhArfybUesBPLMIk   http://www.facebook.com/profile.php?id=100003407314828
Hi Meghan,The recipe for the feniucctti alfredo came from the cookbook Skinny Bitch In the Kitch. Here is the recipe.3 quarts waterabout 4 3/4 teaspoon fine sea salt8 ounces whole wheat or brown rice feniucctti1/4 cup refined coconut oil1/2 cup vegan creamer1/4 cup vegan parmesan cheese1/4 teaspoon pepper2 cups fresh peas, cooked or cooked broccoli (optional)In a 4 to 6 quart stockpot over high heat, combine the water with about 1 1/2 tablespoons salt. Bring water to a boil, add the feniucctti, and cook according to the package directions.Meanwhile, in a 1 to 2 quart sauce pan over medium heat, melt the coconut oil. When it's almost melted, whisk in the creamer, increase the heat to medium high, and bring to a simmer. Whisk in the Parmesan, pepper, and the remaining 1/4 teaspoon of salt. Cover and set aside.When the pasta is done, drain it, reserving 1/2 cup of the pasta cooking water. Return the pasta to the pot and stir in the sauce (re-whisk if it separated) and peas or broccoli if using. If it seems to dry, and 1/4 to 1/2 cup of the pasta water. Transfer the pasta to plates and serve.
13.1.2013, 03:01, ykzFDVGEdqoZidwT

Pridaj komentár
meno

bydlisko

e-mail (zobrazený kódovaný)

web stránka

nadpis príspevku

komentár     (povolené sú tagy: i, b, u, em, small, font color="")

overenie     (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)
aktuálny rok (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)

Odporúčame ti zdržať sa použitia hrubých výrazov, tvoj príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uviesť okolnosti tvojej skúseností, napríklad dátum a čas.

Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále