Brescafé
http://www.kamnapivo.sk/dubnica/brescafe/PqMrl/?comments
kaviareň
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť. V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
Kelsie |
HnhArfybUesBPLMIk http://www.facebook.com/profile.php?id=100003407314828 Hi Meghan,The recipe for the feniucctti alfredo came from the cookbook Skinny Bitch In the Kitch. Here is the recipe.3 quarts waterabout 4 3/4 teaspoon fine sea salt8 ounces whole wheat or brown rice feniucctti1/4 cup refined coconut oil1/2 cup vegan creamer1/4 cup vegan parmesan cheese1/4 teaspoon pepper2 cups fresh peas, cooked or cooked broccoli (optional)In a 4 to 6 quart stockpot over high heat, combine the water with about 1 1/2 tablespoons salt. Bring water to a boil, add the feniucctti, and cook according to the package directions.Meanwhile, in a 1 to 2 quart sauce pan over medium heat, melt the coconut oil. When it's almost melted, whisk in the creamer, increase the heat to medium high, and bring to a simmer. Whisk in the Parmesan, pepper, and the remaining 1/4 teaspoon of salt. Cover and set aside.When the pasta is done, drain it, reserving 1/2 cup of the pasta cooking water. Return the pasta to the pot and stir in the sauce (re-whisk if it separated) and peas or broccoli if using. If it seems to dry, and 1/4 to 1/2 cup of the pasta water. Transfer the pasta to plates and serve. Odpovedať | Nevhodný... 13.1.2013, 03:01, ykzFDVGEdqoZidwT |
Pridaj komentár