Šariš park
http://www.kamnapivo.sk/okres-presov/saris-park/P5AXZ/?comments
reštaurácia
(ŠARIŠ PARK, Salaš)
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť. V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
bobo Editor portálu členom od 27.9.2004 1720 komentárov 672 podnikov 4039 fotiek |
20. 02. 2011 Po dlhšej dobe som sa objavil na obed v tomto podniku. Obsluha: 1 Jedlo: Mačanka 2 (namiesto šampiňónov by som radšej videl dubáčiky) Laci pečené 3- (suché na koncoch, nie čerstvo pripravené, aj keď je to jedlo na objednávku, mäso bolo preliate zahustenou šťavou, vôbec som si nepochutil) Strapačky s kyslou kapustou 2- (priemer, jedol som u nich podstatne lepšie) Čapovaný Birell nealko 1- Odpovedať | Nevhodný... 25.2.2011, 22:40 |
Tonel |
Super Obcas tam zajdem a vzdy som spokojny. 100% 10.1.2010, 10:30, Po |
stana |
Ahojte ja milujem ten podnik!maju neskutočne dobre bryndzove pirohy!! personal je zlaty su ochotny nikdy tam dlho nečakam,prijemne posedenie,dobre ceny! odporučam navštiviť! a želam dobru chuť! prave pozeram či bude otvorene ,lebo sa tam chystam s rodinkou na obed stana 26.12.2009, 22:04, WAP |
bobo Editor portálu členom od 27.9.2004 1720 komentárov 672 podnikov 4039 fotiek |
To: Klaudia a janoo Musím podporiť názory klaudie a janoo, áno tento podnik bol vždy na úrovni, navštívil som ho viac krát v priebehu cca dvoch rokov, drží si úroveň, ba zlepšuje sa. Jedlá sú pripravované na vyššej slovenskej úrovni, miestne špeciality za dobré ceny. Nestalo sa mi, že by personál nejako vážne chybil, skôr sa mi videlo, že sa snaží a chce aby sa zákazník ešte vrátil. Možno je tu z mojej strany viac chvály, ale snažím sa z mojich skúseností s reštauračnými službami hodnotiť podniky čo najobjektívnejšie. A tomuto podniku je málo čo vytknúť. Potrebovali by sme viac takýchto podnikov. 5.11.2009, 15:05 |
klaudia |
zlepsili sa Precitala som si prispevky. Niektore su ok, niektore fakt nevkusne. Fajn, neviem, kto ma ake zazitky, na akych ludi natrafil. Ja do Saris parku chodim pravidelne, kvoli praci. Myslim, ze od minuleho roku sa Saris park riadne zmenil, vylepsil. Personal je na velmi dobrej urovni, usmievavy, ochotny. Da sa tam najest rychlo a dobre, ubytovanie je tiez fajn. Stava sa, ze je podnik plny, najma pocas obedov. Ale poobede a vecer je to uplne v pohode. A to, ze je plny, je znakom uspesnosti, ci nie? A podla mna tam varia velmi chutne. Chodim tam pravidelne, viem, o com hovorim. Myslim si, ze keby takych podnikov bolo na Slovensku viac, mame byt na co hrdi... 5.11.2009, 14:42, presov |
janoo |
az budu vsetky podniky na SK taketo, tak uroven ... ...pohostinstva bude na urovni nemecka. cez obd bolo plno, pritom ma casnicka za barom, ktora vobec neobsluhovala, usadila a chalani a baby behali stale. Ceny take ze si to moze dovolit kazdy. je to uroven 29.10.2009, 17:29, ZA |
BoyFromSlovakia junior member členom od 1.11.2008 41 komentárov 0 podnikov 0 fotiek |
Nahodou nechapem tej vasej kritike, myslim ze tento Saris park, je fakt vynikajuci napad, a kolko ludi tolko nazorov. Bol som tam sice len 4 krat ale nikdy som tam nemal nijake problemy. Mne tam nahodou chutnalo a dotihol som tam aj zopar ludi co nepozanju region saris a nasu kulturu a velmi si to vsetko pochvalovali. Podla mna to je fakt vyborny napad a je to dobre zrealizovane a ked sa to vsetko dokonci tak je to celkom dobre lakadlo na turistov. 13.11.2008, 16:22 |
bobo Editor portálu členom od 27.9.2004 1720 komentárov 672 podnikov 4039 fotiek |
Ďakujem laco za pripomienku, máš úplnú pravdu. 10.10.2008, 08:40 |
voloda |
HROZNE Nikdy Viac. Prisli sme na veceru vyhladovani jak vlci a chceli sme si objednat steaka (nic lacne) a kedze bolo "uz" 21:20 a kuchyna o 22 zatvara tak sme dostali len halusky. Smrdeli od mydla alebo od coho a tak sme ich ani nejedli. Asi uz umyvali kuchynu a tak sa nam nejak uslo toho mydla do nasich halusiek. Sefkuchar tam stal a popijal pri bare a rehotal sa ako kon na celu restauraciu. V takom renomovanom podniku by mohli zamestnanci brat ohlad na otvaracie hodiny. Je to uz asi klise ale na zapade by sa to nestalo. Tam su restauracie otvorene pokial je DOPYT. a pri takej frekventovanej ceste kde sa otoci Qvantum zakaznikov by mohli mat specialne menicko pre neskorych Zracov. Ved aky je to problem dat do fritury hranolky, syr, obalovany rezen ci kuraci alebo bravcovy? Ale ochota bola zo strany personalu minimalna a tak uz tam asi nezavitam. Som sklamany! 9.10.2008, 20:09, Presov |
laco |
Tak sa mi zdá že nepoznáte ktorá je pravá a ľavá ruka, lebo váš motorest je na pravej a nie na ľavej strane z prešova do sabinova. 9.10.2008, 10:22, WAP |
Pridaj komentár