Streda 24.4.2024   oslavuje Juraj zajtra pozýva na pivo Marek

6984 podnikov 

Ponuka pív
Zlatý Bažant 0,83
vo fľaši:
Kelt fl 12 st 1,16
Corgoň fl 11 st 1,-
Hodnotenie
Celkový dojem, atmosféra
Kvalita obsluhy
Čistota vzduchu
Charakteristika
Jedlo
jedlo: áno
veľkosť: 16 stolov
veľký stôl: nie
Kontakt
Hollého , Likavka
tel: 0905 716 603, 0905 503 004
Otváracie hodiny
Pon: 
10oo - 21oo
Utr: 
10oo - 21oo
Str: 
10oo - 21oo
Štv: 
10oo - 21oo
Pia: 
10oo - 21oo
Sob: 
10oo - 21oo
Ned: 
10oo - 21oo
Aktualizácia

Koliba Likava

http://www.kamnapivo.sk/okres-ruzomberok/likavka/koliba-likava/P4ljn/?comments

reštaurácia
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.
Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť.
V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
Pridaj komentár...
    Strana 1    
výletníci z Likavského hradu
Príjemná obsluha a pekné prostredie. Ale jedlo - nikdy viac!!! Guláš presolený, prekorenený a s chlpmi! Zemiaková placka zvnútra nedopečená a zvonku prihorená - jesť sa vôbec nedala. Akurát kapustová polievka - tá celkom ušla. Ale tomuto podniku sa nabudúce kvôli jedlu zďaleka vyhneme.
23.9.2011, 18:06
Agent
Tak ju kup ty papagaj.
30.8.2007, 11:23, WAP
johny
Re: agent
koliba sa predava za 20 milionov a nie za 12 ty   papagaj
27.8.2007, 18:37
agent
Ale ale niekto ma zmazal tak este raz. KOLIBA SA PREDAVA ZA 12.000.000sk
3.8.2007, 22:49
johny
pani zvedavej ,ktora je vo vsetkych restauraciach zvyknuta cakat na jedlo do pat minut by som chcel odporucit najluxusnejsiu restauraciu na dolnom Liptove a tou je STANICNY      Bufet.tam vam ****** tresku a rozky aj za 2 minuty
16.3.2007, 16:43, Lipt.Mikulas
Ing.Paprčka O.
Pozdravujem personál Koliby Likava.
Výborné bryndzové halušky.Pekné prostredie a to je To Slovensko.
22.12.2006, 21:03, WAP
zvedava
Re[2]:
sice o krup. kasi nebola v mojom prispevku rec, ale chcela som upozornit na to, ze ked clovek avita do koliby naozaj ocakava slovenske jedla a nie steak-house. A halusky + pirohy urcite nie su jedine. Co sa tyka druhej reakcie na mna- tak naozaj neviem, a je mi to aj jedno, aka to smena to bola. Som zvyknuta na rychlu obsluhu aj pri plnsom podniku. S touto pracou mam skusenosti, takze mam aj pochopenie, ale zakladne navyky ako spytat sa do 5 min. po prineseni jedla, ci je vsetko v poriadku, tak to bohuzial chyba vacsine personalu v restauraciach tejto kategorie. A co sa tyka vlastnej restauracie- mate pravdu, asi by som restauraciou zbankrotovala, ale tak je to s vacsinou restauracii tak ci tak, moj oblubeny citat na zaver- Anthony Bourdeain: "Otvorenie restauracie je najlahsia cesta ako prist o peniaze."
26.10.2006, 13:26
johny
zaciatkom tohoto mesiaca som navstivil kolibu LIKAVA.vzhlad stavby ma uplne ohromil.proste super.takisto som bol velmi spokojny s obsluhou i bohatostou jedalneho listka.jedlo bolo taktiez velmi chutne.dufam ze si podnik prinajmensom zachova svoj vysoky standard.urcite podnik odporucim dalej
12.10.2006, 17:17, ruzomberok
mato
Moj pohlad
Na Kolibe som bol viackrat a hodnotim to asi takto. Na internetovej stranke vasej Koliby su uvedene ceny ktore nezodpovedaju skutocnym cenam. Halusky som tam mal raz ale aj posledny (odkazat kucharovi ze ked ich da ohriat do mikrovlnky aj s bryndzou su ako sopel) a lutujem zakaznikov ktory tam prijdu po 22.30hod. a bude ich obsluhovat taky ozraty a arogantny casnik ako mna nebudem menovat nech si pani majitelia zistia. A v neposlednom rade ani blocek z reg. pokladne som nedostal bolo to len hovorene slovo a peniazky sli casnikovi do vrecka asi tak nejak.
21.9.2006, 17:19
kopcek
Re: Luboš
Boa sekla som sa : prečo si myslíš že rýchlosť kuchárov majú mať na starosti čašníci? Ak si robil čašníka tak vieš aké to je a ak nie tak si nevieš predstaviť akú zodpovednosť majú oni a predstav si že popri tom ti niekto dá nastarosti to aby si sa staral o kuchárov nieje to choré?? Mysli trochu
11.9.2006, 16:14
    Strana 1 | Strana 2 | Strana 3    

Pridaj komentár
meno

bydlisko

e-mail (zobrazený kódovaný)

web stránka

nadpis príspevku

komentár     (povolené sú tagy: i, b, u, em, small, font color="")

overenie     (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)
aktuálny rok (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)

Odporúčame ti zdržať sa použitia hrubých výrazov, tvoj príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uviesť okolnosti tvojej skúseností, napríklad dátum a čas.

Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále