Koliba Likava
http://www.kamnapivo.sk/okres-ruzomberok/likavka/koliba-likava/P4ljn/?comments
reštaurácia
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť. V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
výletníci z Likavského hradu |
Príjemná obsluha a pekné prostredie. Ale jedlo - nikdy viac!!! Guláš presolený, prekorenený a s chlpmi! Zemiaková placka zvnútra nedopečená a zvonku prihorená - jesť sa vôbec nedala. Akurát kapustová polievka - tá celkom ušla. Ale tomuto podniku sa nabudúce kvôli jedlu zďaleka vyhneme. Odpovedať | Nevhodný... 23.9.2011, 18:06 |
Agent |
Tak ju kup ty papagaj. 30.8.2007, 11:23, WAP |
johny |
Re: agent koliba sa predava za 20 milionov a nie za 12 ty papagaj 27.8.2007, 18:37 |
agent |
Ale ale niekto ma zmazal tak este raz. KOLIBA SA PREDAVA ZA 12.000.000sk 3.8.2007, 22:49 |
johny |
pani zvedavej ,ktora je vo vsetkych restauraciach zvyknuta cakat na jedlo do pat minut by som chcel odporucit najluxusnejsiu restauraciu na dolnom Liptove a tou je STANICNY Bufet.tam vam ****** tresku a rozky aj za 2 minuty 16.3.2007, 16:43, Lipt.Mikulas |
Ing.Paprčka O. |
Pozdravujem personál Koliby Likava. Výborné bryndzové halušky.Pekné prostredie a to je To Slovensko. 22.12.2006, 21:03, WAP |
zvedava |
Re[2]: sice o krup. kasi nebola v mojom prispevku rec, ale chcela som upozornit na to, ze ked clovek avita do koliby naozaj ocakava slovenske jedla a nie steak-house. A halusky + pirohy urcite nie su jedine. Co sa tyka druhej reakcie na mna- tak naozaj neviem, a je mi to aj jedno, aka to smena to bola. Som zvyknuta na rychlu obsluhu aj pri plnsom podniku. S touto pracou mam skusenosti, takze mam aj pochopenie, ale zakladne navyky ako spytat sa do 5 min. po prineseni jedla, ci je vsetko v poriadku, tak to bohuzial chyba vacsine personalu v restauraciach tejto kategorie. A co sa tyka vlastnej restauracie- mate pravdu, asi by som restauraciou zbankrotovala, ale tak je to s vacsinou restauracii tak ci tak, moj oblubeny citat na zaver- Anthony Bourdeain: "Otvorenie restauracie je najlahsia cesta ako prist o peniaze." 26.10.2006, 13:26 |
johny |
zaciatkom tohoto mesiaca som navstivil kolibu LIKAVA.vzhlad stavby ma uplne ohromil.proste super.takisto som bol velmi spokojny s obsluhou i bohatostou jedalneho listka.jedlo bolo taktiez velmi chutne.dufam ze si podnik prinajmensom zachova svoj vysoky standard.urcite podnik odporucim dalej 12.10.2006, 17:17, ruzomberok |
mato |
Moj pohlad Na Kolibe som bol viackrat a hodnotim to asi takto. Na internetovej stranke vasej Koliby su uvedene ceny ktore nezodpovedaju skutocnym cenam. Halusky som tam mal raz ale aj posledny (odkazat kucharovi ze ked ich da ohriat do mikrovlnky aj s bryndzou su ako sopel) a lutujem zakaznikov ktory tam prijdu po 22.30hod. a bude ich obsluhovat taky ozraty a arogantny casnik ako mna nebudem menovat nech si pani majitelia zistia. A v neposlednom rade ani blocek z reg. pokladne som nedostal bolo to len hovorene slovo a peniazky sli casnikovi do vrecka asi tak nejak. 21.9.2006, 17:19 |
kopcek |
Re: Luboš Boa sekla som sa : prečo si myslíš že rýchlosť kuchárov majú mať na starosti čašníci? Ak si robil čašníka tak vieš aké to je a ak nie tak si nevieš predstaviť akú zodpovednosť majú oni a predstav si že popri tom ti niekto dá nastarosti to aby si sa staral o kuchárov nieje to choré?? Mysli trochu 11.9.2006, 16:14 |
Pridaj komentár