Sobota 20.4.2024   oslavuje Marcel zajtra pozýva na pivo Ervín

6984 podnikov 

Ponuka pív
vo fľaši:
Plzeňský Prazdroj fl 12 st 1,-
Amstel fl 11 st 0,83
Budvar fl 10 st 0,66
Gambrinus fl 10 st 0,56
Velkopopovický Kozel fl 10 st 0,50
Zlatý Bažant fl 10 st 0,66
Clausthaler neal. 0,83
Hodnotenie
Celkový dojem, atmosféra
Kvalita obsluhy
Čistota vzduchu
Charakteristika
Jedlo
jedlo: áno
veľkosť: 8 stolov
veľký stôl: nie
Kontakt
Fučíkova 129 , Sládkovičovo
tel: 0905/926 670
Otváracie hodiny
Pon: 
11oo - 23oo
Utr: 
11oo - 23oo
Str: 
11oo - 23oo
Štv: 
11oo - 23oo
Pia: 
11oo - 23oo
Sob: 
11oo - 23oo
Ned: 
11oo - 23oo
Aktualizácia

Pizzeria Agna

http://www.kamnapivo.sk/okres-galanta/pizzeria-agna/PeKdY/

reštaurácia
Kontakt, otváracie hodiny, ceny: pozri pravý stĺpec...
Takže ak vás vietor zaveje do mestečka zvaného Sládkovičovo a hlad vás prinúti hľadať nejaký slušnejší podnik, máte dve možnosti. Grand Hotel (žiaden strach, to len ten názov znie tak honosne) alebo Pizzeriu. Dnes vám napíšem, čo vás čaká, pokiaľ si vyberiete možnosť číslo 2.

Pizzeria je vo frekventovanej časti, teda na námestí, ale nebýva tam veľa ľudí, okrem času obeda, kedy sa študenti z Inštitútu vzdelávania nahrnú a miesto nájdete s problémami. V pizzerii je celkom osem stolov, takže dokopy si môže sadnúť cca. 30-35 ľudí. V lete je otvorená aj záhradná časť, čím sa kapacita zvýši o ďalších 16-20 ľudí. Takto plno tam nikdy nebolo, takže žiaden strach. Výhradu však mám k stoličkám, ktorých opierky sú v uhle 90 stupňov, čo je vhodné pri jedení, ale od príjemného posedenia pri káve to má dosť ďaleko. Na to sú už vhodejšie aj tie záhradné stoličky v záhradnej časti.

Príde čašník/čka a ponúkne vám jedálny lístok.

V pizzérii je aj klimatizácia, aj keď jej využívanie je striedme, na zabezpečenie čistého vzduchu stačí. Teplota by mohla byť aj nižšia, ale to je otázkou preferencii. Toalety sú čisté, ale na pánskej strane je iba jeden pisoár a jeden normálny záchod. Zatiaľ sa nestalo, že by chýbali papierové utierky alebo tekuté mydlo.

Možno si poviete, že ideálny podnik, ale teraz prichádzajú negatíva, ktorých nie je veľa, ale sú o to závažnejšie. Takže:

Čo dodať? Na pomery menšieho mesta je to slušný podnik, avšak v konkurencii bratislavských podnikov by sa zaradil medzi šedý priemer.
Ponuka piva
Pivárov hneď upozorním, že pivo nečapujú. Ponuka flaškového je však dosť široká, aby uspokojila väčšinu hostí.
Jedlá a nápoje
Z jedál dominuje prirozdene pizza a cestoviny, nakoľko ako už názov podniku napovedá, sedíte v pizzérii. V ponuke sa nachádzajú aj "normálne" jedlá ako vyprážaný syr, morčacie prsia s nivovou omáčkou, palacinky atď. Ako bonus sú na zadnej poslednej strane jedálneho lístka uvedené tzv. špeciality. Sú to rôzne kombinácie mäsitých jedál, ale aj napríklad pizza ovocný koláč.

Ja osobne vám doporučujem:
Pokiaľ nie ste veľmi hladný a chcete cestovinu, tak Farfale Agna (neviem, či som to správne napísal, stačí povedať číslo 246) - čo sú cestoviny (mašličky) s kuracími kúskami a omáčkou - 115 Sk.
Pokiaľ sa chcete normálne naobedovať, tak doporučujem kurací šalát = 150 g kuracieho mäsa + cca. 200 g zeleniny + 2 dresingy - 145 Sk. K tomu sa hodí arabský chlieb - 25 Sk.
A pokiaľ by ste boli strašne, ale strašne hladný, tak doporučujem Manhattan, čo sú tri druhy mäsa po 70 gramov + volské oko + slanina + šunka - to všetko napichnuté na paličke. Dal som si k tomu ešte ryžu a takmer ma museli odgúlať, nakoľko som bol strašne, ale strašne najedený.

Negatívum č. 1: OBSLUHA - nechcem to nejako dramatizovať, ale je trošku lepšia ako hrozná. Samozrejme porovnávam s podobnými podnikmi a nie s nejakou krčmou. Jednoducho sa už stalo, že obsluha zabudla priniesť objednávku a tvárila sa akože my nič a ešte sa nám aj vyhýbala. Taktiež sa stalo, že som prišiel medzi prvými a jedlo som dostával medzi poslednými. Niekedy (častejšie ako by bolo vhodné) je dosť náročné upútať pozornosť obsluhy, aby sa láskavo uráčila prísť. Možno, keď tam prídete jedenkrát, tak sa nič negatívne nestane, ale ja tam chodím pravidlne už takmer druhý rok a tých negatívnych skúseností sa nazbieralo až až. V poslednej dobe som zaznamenal snahu a dokonca aj realizáciu zmeny personálu, avšak som v rozpakoch, pretože najprv fungovali dve čašníčky, z ktorých tá lepšia odišla a ako náhrada prišiel jeden mladý čašník a čašníčka, ktorým chýbajú skúsenosti. Asi však nemá cenu plakať nad rozliatym mliekom.

Negatívum č. 2: KUCHÁR - pizzeria funguje na dve smeny, teda sa striedajú aj kuchári. Pokiaľ natrafíte na toho lepšieho, moje hodnotenie jedla je 8,5/10. Pokiaľ však natrafíte na toho "druhého", tak je jedlo iba kúsok nad priemerom 6/10. Opäť ako pri obsluhe, možno budú dobre postavené hviezdy a vy nebudete mať problémy ani s kuchárom ani s obsluhou.
Ako sa tam dostať
Pokiaľ sa dostanete do Sládkovičova, tak je to priamo na námestí. Majú iba jedno, takže by to nemal byť až taký problém a ako v správnom malomeste, každý vie poradiť.


Okolité podniky
Údaje o podniku


Posledná zmena:  
25.4.2009, 15:00
Založenie:  
17.5.2004, 21:41
TuKE
tuke@tuke.org
Editor:  
andrej

Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále