Čárda Dobrá Bašta
http://www.kamnapivo.sk/samorin/carda-dobra-basta/P7nYY/?comments
reštaurácia
(Bašta)
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť. V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
petra |
18.1.2014 Odpovedať | Nevhodný... 6.2.2014, 01:15, WAP |
CECHI PETER |
Re: prevadzkar DAKUJEM ZA VAS PRISPEVOK. VIDIM ZE VECI A SEGMENTU GASTRONOMIA ROZUMIETE! VASIM ATRIBUTIM JE KTO NA AKOM AUTE JAZDI A KTO KOHO AKO OSLIVUJE. NAOZAJ PODSTATNE VECI... POPROSIM VAS NAJDITE SI LEPSIU A VASIM NAROKOM VYHOVUJUCU RESTAURACIU LEBO NEDOKAZEM SPLNIT VASE NAROKY?. DAKUJEM! STE VZORKA KLASICKEKO CLOVIECIKA MADE IN SAMORIN. 21.9.2013, 00:39 |
CECHI PETER |
Re: prevadzkar DAKUJEM ZA VAS PRISPEVOK. VIDIM ZE VECI A SEGMENTU GASTRONOMIA ROZUMIETE! VASIM ATRIBUTIM JE KTO NA AKOM AUTE JAZDI A KTO KOHO AKO OSLIVUJE. NAOZAJ PODSTATNE VECI... POPROSIM VAS NAJDITE SI LEPSIU A VASIM NAROKOM VYHOVUJUCU RESTAURACIU LEBO NEDOKAZEM SPLNIT VASE NAROKY?. DAKUJEM! STE VZORKA KLASICKEKO CLOVIECIKA MADE IN SAMORIN. 21.9.2013, 00:39 |
empe |
Re: riso Ja sa stotožňujem a myslím, že to bol pohľad profesionála. 8.9.2013, 12:01, SC |
riso |
Jó bástya csárda. Príjemný podnik, konečne so snahou o nejaký koncept. Veľmi príjemné prostredie, dobré parkovanie, trochu kostrbaté rozloženie stolov. Pri návšteve počas ktorej píšem toto hodnotenie, som si dal jókai polievku a teľací stejk Schöne Náci s maslovými zemiakmi. Stejk bol upečený perfektne, akurát som si nebol úplne istý prečo sa nazýva "Schöne Náci". O tom potom. Zemiaky boli síce maslové, ale bez úplnej štipky soli. Polievka chuťovo dobrá, na môj vkus trochu riedka. Dobrá poctivá Jókai by mala byť hustejšia, s väčšou dávkou zeleniny a mäsa/údeniny. Dizajnovo podnik zapadá do obdobia monarchie, po dôkladnejšom zahľadení sa do jedálneho lístka mám však zvláštny pocit. Položky ako krevetový šalát, losos, vyprážaný eidam z červeného obalu, kuracie prsia s ananásom z konzervy a podobné veci. Pýtam sa prečo ? Som takmer na sto percent rpesvedčený že človek ktorý dojde do tematicky takto zameranej reštaurácie, tak si určite nedá spotený vyprážaný syr z fritézy, alebo kus kuracieho prsa s ovocím z konzervy. Tieto veci kazia gastronómiu. Mali by ste ich čo najskôr z lístka odstrániť. Obsluha takisto nie je úplne ideálna. Učnica mala žuvačku, pivo som mal načapované pod ciachu a otečený pohár a príbor mi doniesli až po jedle. Soľničky na stole boli olepené a dochytané. Veľká škoda takýchto hlúpych chýb. Reštaurácia rozhodne má potenciál byť veľmi úspešnou, ceny su celkom prijateľné. Bolo by fajn nájsť lepší obsluhujúci personál, trochu zúžiť jedálny lístok, povyhadzovať odtiaľ nezmysly (prečo na žitnom ostrove servírovať krevety preboha? ), a trochu zarpacovať na čistote rajóna. Ale to najhlavnejšie, kvôli čomu človek ide do reštaurácie - jedlo, môžem jedine pochváliť, aj som si pochutnal. Keď si odmyslíme drobné nedostatky, tak moje hodnotenie je solídnych 8,5/10 28.7.2013, 16:26, šamorín |
jordan |
prevadzkar Navstevujem obcas bastu je tam nevedomi personal na cele s dakym casnikom ci veducim co jazdi na strom mercedese a tvari sa ako prezident. Pri otazke aky a s coho ma gulas trepal nezmysli a volal si na pomoc daku ****u co tam obsluhovala a vravela mu Petko 28.2.2013, 00:13, meder |
peter cecho |
Re: Imrich Dobry den. Volam sa Peter Cecho a som majitel a riaditel Jo Bastya Csarda a chcem reagovat na vas podnet ohladom vina. Vinnu kartu v nasom podniku nemam zamerne. Myslim si ze je adresnejsie a uctivejsie ak Vam o vinach z nasej ponuky povie podrobnosti personal pri stole, ako keby ste dostali kus papiera ako inde s tym ze starajsa... Vina chodim vyberat do Madarska osobne a someliera som vystudoval u p. Malika v Modre, teda sam uznate ze na vine mi zalezi. Nasa Csarda, teda jedla vina aj pivo aj interier je zamerany na Monarchiu a dobu v ktorej Monarchia existovala. Teda preto aj Nemecky Riesling,ale mame aj Madarsky uz! Cenova ponuka z nasej strany, teda cena a kvalita je myslim si ja osobne vyvazena, znackove vina Slovenske a porovnatelne s nasou ponukou, nedostanete v pidniku s podobnou urovnou pod 20 az 30 e to mi dufam date za pravdu? Nechcel som Vas nazor znehodnotit, ale chcel som Vam ponuknut moj uhol pohladu. Dakujwm ze nas navstevujete a za vasu taktnost a zaujem sa zaoberat nami aj po odchode z Csardy a za Vas cas. Pri buducej navsteve si vas dovolim pozvat na aperitiv a dezert na moj ucet. S uctou Peter Cecho. 27.10.2012, 13:23, pri bielom krizi c17 bratislava |
Imrich |
Dobry den, len par postrehov... Berte to ako konstruktivnu kritiku. A. Hodila by sa vinna karta. My sme ju aspon nikdy nevideli/nedostali. Objednali sme si flasku rizlingu s tym ze som ocakaval slov. alebo mad. za cca 9-12 EUR ako to byva v cardach a dostali sme rakusky welschriesling myslim za 18 EUR. Vino nebolo vyslovene zle, ale za tuto cenu by som ocakaval vyssiu kvalitu. B. 0.30 eur je za krajec chleba trochu vela. C. Mozno by bolo fajn mat jedalny listok aj v inych jazykoch. Napr v Aj, Nj, nedajboze v Mj. Inak interier je pekny a obsluha bola mila. Boli sme u Vas uz 3x. 24.10.2012, 13:07 |
Dirnbach |
Re: stratený kozí syr Dakujem za ferovy pristup a pozvanie na ucet podniku na podnet majitela. Vsetko bolo super, v buducnosti Vas rad opatovne navstívim. Rasto 28.2.2012, 22:07 |
fosgen |
spokojnost 0918240514. Vasu csardu navstevujeme od prvej navstevy(november2011) pravidelne a vzdy sme velmi spokojny. Dakujeme. 23.2.2012, 08:41, senec |
Pridaj komentár