Streda 24.4.2024   oslavuje Juraj zajtra pozýva na pivo Marek

6984 podnikov 

Diskusia k článku

http://www.kamnapivo.sk/webtron/degustacia-zlaty-bazant-73-retro.html?comments

    Strana 1    
Alexander Szabo
Zlatý Bazant
Naj pivo pre mna!!!aj teraz mi doniesli 2 bedne do Talianska.A buduci týždeň zase mi donesú .Jednoducho to zbožňujem.Co tu mám kolegov v It,tak aj im som dal to ochutnať a verte mi že boli z toho pod paf????
6.3.2018, 23:00, Zlate Klasy
Justus
Názor
Pivo rozhádzané neharmonické, pasterizácia nešetrná. Pil som však len fľaškové, tak pri tej chvále čo sa naň z každej stran valí som mal buď smolu na výrobnú dávku alebo ľudia proste cítia aspoň nejakú chuť v porovnaní s bažantom, keltom 10, tak ho jednoducho chvália do nebies. Dobré pivo je pre každého to, ktoré mu chutí. Mne toto nechutí, piť ho nebudem a vy čo ho pijete, nech Vám chutí na zdravie (len ma nepresviečajte, že je dobré)
24.7.2016, 13:41, Púchov
oko
V Trende píšu, že "Pivo, ktoré omladzuje" je ZB - http://restauracie.etrend.sk/restauracie-aktuality/pivo-ktore-omladzuje.html -
28.6.2016, 15:17
Moro
junior member
členom od 1.12.2010
15 komentárov
0 podnikov
0 fotiek
Výživná diskuse
Tak toto je věru výživná diskuse, jen co je pravda :-)
23.6.2016, 11:48
oko
ratebeer 23. júna 17 bodov zo 100
http://www.ratebeer.com/beer/zlaty-bazant-73/407977/
23.6.2016, 09:16
oko
Prečítaj si brewer-sk aj toto zo stranky pivnirecenze:
"No, co dodat (?) – chlapci ze slovenské divize rudé hvězdy se pokusili o jakousi retro-edici inspirovanou varným listem z roku 1973. Nejen, že výsledek je dosti hrůzný, ale navíc dělají z vlastních konzumentů i hlupáky – nebo si myslíte, že např. (citace z etikety): „… Dlhé varenie 6 týždňov …“ je reálné – nerozumějí tomu – úmyslně uvedli zavádějící hodnotu – je pravda?*)

*) nehodící se škrtněte"
23.6.2016, 09:01
oko
http://pivnirecenze.cz/23047-recenze-zlaty-bazant-73
23.6.2016, 08:47
bobo wbm
http://www.kamnapivo.sk/webtron/degustacia-karpat-summer-ale-california.html
5.5.2016, 08:36
oko
Dámy i páni, viete na ktorý produkt domácej výroby sú Slováci právom hrdí? Na nový Zlatý Bažant ´73, klenot zo závodu Hurbanovo, ktorý svojou kvalitou azda prevýši tuzemské aj zahraničné výrobky!
Pozrite si v exkluzívnej predpremiére medzi prvými, ako predstavíme novinku prostredníctvom televízneho vysielania.
2.5.2016, 13:09
Robko
...
Absolútne subjektívne, ale bez akejkoľvek predpojatosti: toto "pivo" je presne ako väčšina produktov nadnárodných spoločností. Ako bobo písal, chmeľový charakter nijaký, respektíve typická "aróma" nejakého druhu extraktu, netuším čo používajú, ale cítiť to v takmer každom europive, či už ide o slovenské, české, nemecké, spojitosť vlastne nie je v krajine pôvodu, ale v klientele, pre ktorú je určené - tj. kvantita (a cena) nad kvalitou. Sladový charakter opäť typický, tentoraz pre "špeciály" nadnárodných spoločností: "dáme tam bavor (alebo čo použili), no a hlavne to čo najmenej prekvasíme, veď zbytkový cukor dáva pivu plnosť". Výsledok je nepríjemne sladkasté telo, ktorému ani nemá čo sekundovať, kvôli absencii akýchkoľvek chmeľových aromatík a nedostatočnej horkosti (zatiaľčo samotný charakter tejto nedostatočnej horkosti je typicky drsný).
Opäť opakujem, nie som nijako predpojatý, Medový porter taktiež hodnotím ako veľmi dobre zvládnuté pivo (takže nie som predpojatý voči ZB), na plzničku (najmä z tanku) nedám dopustiť (proti ležiakom všeobecne teda nemám nič) a druhý najlepší supermarketový ležiak je pre mňa Argus Majestic z Lidlu za 29 centov v akcii (teda nehodnotím pivá na základe ceny, rozhodne nie systémom drahšie=lepšie).
Taktiež netvrdím, že malé pivovary robia automaticky lepšie pivá ako tie veľké, v prípade veľkých ide často o senzoricky čisté pivá, no absolútne bez charakteru, ak je tam nejaký, nesie známky tých najkekonomickejších ingrediencií. V prípade malých pivovarov ide buď o úplné katastrofy - pivá s tak veľkými senzorickými vadami, že sú doslova nepožívateľné, (našťastie) vo väčšine prípadov však ide o pivá s obrovským charakterom, ktoré ak aj (často sa stáva) majú nejaké drobné senzorické vady, mnohonásobne ich prekrývajú/vyvažujú kvalitnými ingredienciami používanými v množstvách ktoré vyžaduje samotné pivo, nie výsledná cena (rozdiel v cene medzi kvalitným chmeľom v adekvátnom množstve a chmeľovým extraktom v neadekvátnom množstve je tak 3 centy na polliter - toto nechápem). Osobne za stávku na istotu považujem relatívne veľké, avšak „craft“ pivovary, nemyslím teraz fashion pivovary ako je Mikkeller, Brewdog, Bevog, To Ol, ale skôr Sierra Nevada, Anchor, Fullers, Oakham Ales a podobne – pivovary s dlhšou históriou – a teda skúsenosťami (v tých najmenších varí pivo naozaj kde-kto, tak to potom aj vyzerá), pre ktoré však nie je prioritou zraziť cenu „tekutého chleba“ na úroveň bieleho rožku z pultu supermarketu.
K expresívnemu vyjadreniu „majú nás za retardov?“... absolútne súhlasím, majú. Korunovať sa za „najväčších inovátorov na trhu“?! TO AKO VÁŽNE?! Ani to netreba rozoberať, ja tvrdím že JA som najväčší inovátor, argument – ako je to typické pre marketing nadnárodných spoločností – neexistuje, ale ovce mi to zhltnú (resp. nezhltnú, keďže nie som nadnárodná spoločnosť a nemôžem si dovoliť dostatočne veľký billboard a reklamu v hlavnom vysielacom čase). Podobné nepodložené (a nepodložiteľné) vyjadrenia sa potom vyskytujú v každej jednej reklame na masovo vyrábané pivá (tradičná receptúra, osobný prístup, najkvalitnejšie ingrediencie...)
Pozitíva tejto „pivnej“ skúsenosti? 1. Fľaša je fakt pekná, páčia sa mi retro veci.
26.4.2016, 20:31
    Strana 1 | Strana 2 | Strana 3    
Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále