Môj adventný pivný denník 2016 - 2
Dnes som sa zastavil v pivovare Golem pre darčekový 4-pack výborného imperial stoutu Cassovian Imperial Stout, o ktorom som sa už niekoľko krát zmienil. Zatiaľ koštovky tohto špeciálu uvareného štyrmi košickými pivovarmi boli len "čapované", teraz si ho vychutnám priamo doma. Pri ochutnávke mi budú robiť spoločnosť aj dve publikácie, ktoré sa zaoberajú a mapujú históriu a chod hotelov, reštaurácií, kaviarní, krčiem a knajp v Košiciach. V oboch majú "prsty" Mgr. Dana Kušnírová a kolektív spolupracovníkov - prvá je Hotel Bankov (je pravdepodobne najstaršie fungujúcim hotelom na Slovensku) a druhou publikáciou je Košické dostaveníčka mapujúca košický hoteliérsky a reštauračný život v rokoch 1918 - 1948. Fajn čítanie a zdroj informácií, doporučujem.