Diskusia k článku
http://www.kamnapivo.sk/webtron/nakladany-hermelin.html?comments
Vincenzo |
nakladany syrcok je asi najlepsia vec aku som na svete jedol, hlavne ked pridete vecer domov vyhladovany po konzumacii dobreho pivka. Co sa tyka mojich skusenosti, najviac sa mi osvedcil Plesnivec, ktory ma trocha odlisnejsiu konzistenciu ako Hermelin. Najlepsie sa to vsak da ak clovek nalozi viacero typov a okostuje. Velmi dobre sa do nakladacky hodia aj olivy a baranie rohy. S cesnakom vsak odporucam narabat opatrne, pretoze prvykrat som ho do flase riadne nalozil, a tym ciastocne aj prebil chut syra. Co sa tyka podnikov kde ho maju v Ba, velmi dobry som jedol v Patronskom pivovare. tak len dobru chut prajem, a kopec experimentov s nakladanim :) Odpovedať | Nevhodný... 8.3.2011, 19:53 |
ivan |
v Bernarde pri Lyceu maju tiez skvely hermelin. Odporucam so 14kou bernardom:))) az mi slinka tecie 1.11.2008, 20:04 |
Ghostrider |
Hermelin Newiem sice kde by ste kupili tuto pochutku - ale mzoem vam odporucit jeden podnik vo Svatom Jure - vola sa Bernard capuju tu skvele pivo 10-11-12-13-dokonca aj special 14ku. a nakladany hermelin maju na jedalnicku ako pivnu pochutku - ak si dakto z vas najde cestu do Jura odporucam navstivit Bernard. 23.8.2008, 16:01 |
Jano |
Re: Kde sa to da kupit? mam pocit ze v kazdom hypermarkete maju take nakladane syrove gulicky (v Bille som to videl tusim), ale pravy hermelin sa da kupit asi len v dobrej krčme. 13.6.2008, 21:46 |
Jozef |
Kde sa to da kupit? Nepoznate kto vyraba nakladany hermelin?Nejako sa mi neda najst firma, ktora by to vyrabala.diky za info.ZB 13.6.2008, 17:30, Rožňava |
edita |
Re[2]: Puccer mám záujem o tie recepty na NH,utopenci, údený jazyk... Vopred ďakujem 26.9.2007, 12:25, Hurbanovo |
mary cilli |
Re[2]: Puccer prosim o recepty na tvoje pochutky " utopence, jazyk, syrceky a syry. dakujem. cilli : )) 30.8.2006, 13:03, banska bystrica |
gazdi |
Re[2]: Puccer Mam zaujem o tie recepty... 27.3.2006, 11:35 |
bobo Editor portálu členom od 27.9.2004 1718 komentárov 672 podnikov 4039 fotiek |
aničke Ahoj,nepríjemnosť mohla nastať aj od pridanej cibule,teda aj mne sa stalo také niečo ako opisuješ a okrem čistoty sa mi potvrdilo,ak som použil(čo som pred tým nevedel)cibuľu,ktorá mala mierne znaky hniloby(vo vnútri,skôr v strede),takže teraz si dávam veľký pozor na kvalitu cilule,ak nie je dostatočne tvrdá,nepoužívam ju.Nech sa Ti darí,ahoj bobo. 18.1.2006, 11:23 |
Ľuboš |
Re: Anicka Pravdepodobne mikrobiálna nákaza a nedostatočne umytý pohár. Ja pohár riadne umyjem a pred aplikáciou ešte opláchnem horúcou vodou. Samo do pohára nejaký odvádzač tepla, aby sa Ti nerozbil, napr. kovovú lyžicu. A tiež dobre zatvoriť, aby Ti nenalitalo niečo zo vzduchu. 13.1.2006, 16:59 |