Štvrtok 28.3.2024   oslavuje Soňa zajtra pozýva na pivo Miroslav

6984 podnikov 

Slovenské pivné špeciály na Halloween 2016

http://www.kamnapivo.sk/webtron/slovenske-pivne-specialy-na-halloween-2016.html

28. október 2016, 00:10
bobo wbm
Slovenské pivné špeciály na Halloween 2016

Už sa pomaly stáva tradíciou aj na Slovensku počas Hallowenu ponúkať nie celkom tradičné "jesenné" pivo/ejl s pridaním napríklad dužiny tekvice, ale aj iných ingrediencií. Niekoľko malých slovenských pivovarov tak pripravilo pre svojích priaznivcov ejly v štýle Pumpkin Ale.  

 

Lučenecký pivovar Tančiareň a pivovar Franz pripravil jesenný špeciál Franz Pumpkin Ale 14°, 4,9% - tekvicový špeciál (0,4l - 1,40€). 

 

 

foto fb Tančiareň a pivovar Franz

Stupavar už tradične pripravil svoj Pumpkin Ale 12,8° (5% alk.), budete si ho môcť kúpiť vo vybraných podnikoch čapované, resp. vo fľašiach.

 

 

Remeselný pivovar Hellstork po viacerých úspešných várkach tekvicového špeciálu Hellstork Pumpkin Ale 16° (6% alk.) ponúkne tentoraz Imperial Pumpkin Ale 17°( 7,5% alk.) s pridaním vanilky a kávy.

 

foto fb Pivný raj

Košický Pivovar Hostinec pripravil na Halloween špeciál - ale s prídavkom tekvice Hokaido a korenia - Smashing Pumpkinks  11° (4,5% alk.), ktorý narazí v piatok 28. 10. 2016.

 

 

foto fb Pivovar Hostinec

Humenský pivovar U Medveďa uvaril po prvý krát svoj tekvicový špeciál Pumpkin Ale, ktorý narazia na výčape v piatok 28. októbra o 19:00 hodine.

 

foto fb Pivovar U medveďa

 Trenčiansky pivovar Lanius znovu ponúka, teraz vylepšený  Pumpkin Ale 14° (5,4% alk.)

 

foto fb Trenčiansky pivovar Lanius
Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále