ZRUŠENÝ - Cm2 Pizza Marína
http://www.kamnapivo.sk/zilina/vlcince-rosinky/cm2-pizza-marina/P0rEn/?comments
pizzéria
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť. V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
laky |
Neda mi nezareagovat na tento podnik, hoci nezvyknem, ale v zaujme potencialnych zakaznikov ktori pojdu okolo sa mi to zda nanajvys ferove...Zastavili sme sa cestou z vodneho diela v tomto podniku. Casnicka nam uz medzi dverami dobre ze nestrcila jedalny listok pod nos (o vzhlade jedalneho listka sa skoda vyjadrovat) a potom co sme si sadli a objednali pizzu (minimalna porcia pizze pre 3 osoby, pricom ludia sa vacsinou chodia najest vo dvojici) sa nam naskytol gustiozny pohlad na polovicu kucharovho holeho chlpateho zadku v o 3 cisla mensich nohaviciach, ktory aranzoval jedlo na nejaku oslavu... Pizzove, hm teda skor chlebove cesto hrube 1,5 cm, ked pri druhom kusku uz od zuvania boli sanka, rukola na pizzi mala snad tyzden taka bola zvadnuta. A casnicke sme mali tiez chut prispiet na slusnejsie nohavice vzhladom na zosuchane leginy do priesvitna... A z chuti pizze by ste tiez neodpadli. Celkovy dojem vysoko negativny, urcite sa tam uz nevratime. Odpovedať | Nevhodný... 15.6.2014, 16:15 |
pivkar |
Nič horšie ako teplé pivo nemôže byť a pivo je základ, fúúj teplé pivo, nezapínate chladiak.?! 11.11.2012, 18:50 |
svijany |
ano,to je pekne ze tvrdi ze preplachuje trubky po kazdom kegu...a cisti mesacne,no neviem kedy sa to stihne ,takze ked trva capovanie piva 15 minut v normalnom rezime, a ak by sa nahodou preplachovali trubky tak pol hodiny......neviem, a opakujem ked si odjednam dve piva naraz, jedno je pitne, druhe nie tak....neviem. 19.11.2011, 00:17 |
Lubos Editor portálu členom od 9.9.2003 661 komentárov 208 podnikov 26 fotiek |
Re: SVIJANY - PREPLACHOVANIE František píše o PREPLACHOVANÍ po každom kegu vodou nie o čistení (chemickom, mikrobiologickom a mechanickom s kefami). To skutočne stačí raz za mesiac v zime a 2x v lete, čo máš pravdu. Naopak PREPLACHOVANIE po každom narazenom kegu vodou je správny postup, kt. sa však málokedy vidí. 28.10.2011, 18:37 |
SVIJANY |
Prechlahovanie trubiek patri k chodu prevadzky, je zbytocne trubky cistit po kazdom sude, je to uplne zbytocne staci mesacny standard, ked je jedno pivo zle a druhe dobre nie je problem v trubke ale niekde inede... par minut alebo 15 minut je obrovsky rozdiel a zvlast na takom mieste mieste, kde pride smadny cyklista, alebo korculiar ........ 24.10.2011, 23:53 |
František Rosner |
Svijany Ďakujeme za názor, určite by sme však ocenili keby ste svoje pripomienky a sťažnosti povedali personálu, aby sme ich mohli vyriešiť priamo na mieste. Ak nieste spokojný s pivom, radi Vám ho vymeníme, alebo vrátime peniaze. Snažíme sa, ak je na to priestor preplachovať pivné potrubie čistou vodou po kažnom vyčapovanom sude, preto je možné že niekedy trvá pár minút kým dostanete svoje pivo. Ďakujeme za pochopenie... 24.10.2011, 18:07 |
svijany |
moze byt nieco pekne a postavene pre detail, ale ked su ludia pri troch 3 stoloch a cakas 15 minut na pivo tak neviem, a daju 2 piva jedno v poriadku druhe ako stiny, tak to zahada, a potom neviem ako sa tam caka ked plno... len tak medzi recou. 15.9.2011, 19:38 |
Pridaj komentár