ZRUŠENÝ - Prešpork
http://www.kamnapivo.sk/bratislava/ruzinov/prespork/PYEBd/?comments
reštaurácia
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť. V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
zákazník |
komentar Vyššie v popise čítam že ide o slušný podnik s dobrými cenami, príjemným a čistým prostredím... No áno, v podstate som bol aj ja spokojný, ale po troch rokoch, čo uvedenú reštauráciu navštevujem ma pár vecí doslova dožralo. 1.Začnem cenami. Na to že v nejde o reštauráciu ale v podstate o samoobslužnú vývarovňu s pripravenými jedlami je cena za obed dosť vysoká (hlavne keď sa tam stravujete každý den). Pokial si dáte len polievku a hlavné jedlo(najlacnejšie) s prílohou tak sa dostanete na 3,35 eur, ale dajte si ponuku s mäsom a k tomu si naložte šalát a cena rapídne stúpne. A to všetko bez nápoja. Ale prečo nemať vysoké ceny keď to zákazník zaplatí že? Myslím že konkurencia by to trochu zrovnala. 2. Ďalšia pripomienka sa týka čistoty - skúste si niekedy zobrať tácku a ovoňať ju... No, čistá možno je, ale tá "vôňa" je niekedy fakt sila. Mimochodom, tento fakt nie je len moj postreh. 3. Pokladňa - ani pri najlepšej snahe nedokážem pochopiť podnik, ktorý inkasuje peniaze a už pri začiatku výdaja obedov o 11:00 je pokladníčka nervózna že nemá čo vydávať, lebo všetci platia vysokými bankovkami či mincami... Nedávno sa to stalo dokonca dva dni po sebe, to je teda fakt sila. A pritom najbližsia banka je asi 15m od vchodu... 4. výdaj obedov začína o 11:00, aspoň tak hlása tá ceduľka na výdajnom pulte. V poriadku. Som zvyknutý chodiť na obed na 11:00. Ale ked tam človek príde 10:58 postaví sa k pultu, tak sa cíti ako vzduch - pretože ho nikto nevidí. Je neprípustné vydať obed už 10:58, ani 10:59... A aj keď tam stojí 8 ľudi, pre personál proste neexistujú, lebo ešte neodbilo 11:00. Takže platiaci zákazníci trpezlivo sledujú veselú vravu medzi kuchármi a ich prechádzanie sa popri výdajných pultoch. Práve tento prístup ma presvedčil napísať týchto pár riadkov. Dnes (1.3.2010) sme tam takto stáli a vrcholom všetkého bolo že ked odbilo 11:00 tak sa začali kuchári len zvolávať a nastala akási snaha tie obedy už začať vydavať, ale akosi sa to presne o 11:00 nepodarilo, a aj to začal obsluhovať len jeden kuchár, druhý si ešte aj po 11:00 stále niečo zháňal... Keď už by som chcel týmto spôsobom kašlať na zákazníka, tak nech sú kuchári pripravený tu frašku s výdajom PRESNE o 11:00 aspoň dodržať. Nepoviem pol slova keby chystali pulty či nosili jedlá, ale ale ked tam stoja vo dverach do kuchynky so sirokym usmevom na perach, tak mi to celé pripomína arogantný výsmech Vášho podniku zákaznikovi, niečo v zmysle "Aha, čo všetko si môžeme dovoliť, a aj tak máme dosť zákazníkov". či sa hneváte alebo nie, želal by som si aby v blízkosti vyrástol nejaký ďalší podnik ponúkajúci stravovanie. Nejde o to že obed dotaneme 11:01 a nie 10:59, ale tie dve minúty možno dačo hovoria o vzťahu k zákaznikovi. Proste o 10:59 sme pre Vás zbytočná otrava a 11:01 sa už na nás usmievate, ako keby sme už boli iný ľudia. Ten úsmev mi potom pripadá akýsi falošný. 5. to že nedávno sme dokonca museli do 11:00 stáť pred dvermi, lebo skôr nebolo otvorené, berem ako omyl... 6. Dalšia prekvapujúca vec je že o 11:00 dostanem občas prílohu uplne studenú. Nezvyknem sa sťažovať, ale dnes to proste prekročilo medze mojej trpezlivosti. s pozdravom zatial este zakaznik Jano Odpovedať | Nevhodný... 1.3.2010, 14:21 |
Pridaj komentár