Koliba U zbojníkov
http://www.kamnapivo.sk/okres-kezmarok/koliba-u-zbojnikov/Pmlv3/
reštaurácia
Kontakt, otváracie hodiny, ceny: pozri pravý stĺpec...
Takmer na kraji obce je podnik svietiaci novotou v budove postavenej v kvázi horalskom štýle. V lete je tu terasa s asi 30 miestami na sedenie. Interiér reštaurácie je tiež urobený v štýle "koliba": hoci dlažba je zo sivočervenej keramiky, strop je prekladaný drevom a na bielych stenách visia kroje, vidly, palice, valašky a keramika. Aj obsluha chodí v krojoch a v pozadí hrá večer každý deň od 6:00 do 11:00 cigánska kapela, ale jej repertoár je príliš multi-kulti. Na stoloch sú sviečky. Najväčšie stoly pojmú 7 osôb. V suteréne sa dá rezervovať separé pre uzavretú spoločnosť.Klientelu tvoria zväčša priechodzí motoristi, ale nájdu sa aj domáci. Obsluhujú starí chlapi, ktorí sú ústretoví a snažia sa o diskrétnosť, ale robia chyby.
Ponuka piva
Ich plusom je, že čapujú celkom obstojne a ponúknu hosťom možnosť zotrvať aj po záverečnej.Jedlá a nápoje
Majú 4 druhy polievok v cenách od 35 do 56 Sk a 3 druhy šalátov od 35 do 100 Sk. Najlacnejšie jedlo sú džatky (zemiakové cesto + múka) za 50 Sk a najdrahší je poľovnícky biftek (so šampiňónmi, cibuľou, červeným vínom, brusnicami a obložením) za 240 Sk. Jedlá sa podávajú od 12:00 do 23:00.Najvážnejším nedostatkom obsluhy je, že keď sa v podniku objavia ich známi, pustia sa s nimi do diskusie a ignorujú hostí. Najvážnejšou chybou kuchyne zas to, že to, čo je v jedálnom lístku ako "bryndzové halušky", naservírované obsahuje okrem iného aj strúhaný syr! Ale šanca polepšiť sa tu stále je.
Ponuka vína
Majú odrodové vína sudové (veltlín zelený za 15 Sk/dl a frankovka taktiež) a fľaškové (ponuka je nestála). Nemajú cigary.
Ako sa tam dostať
Fotky
Nikto zatial neodfotil podnik!
Stačí záber mobilom. Fotku môže pridať každý návštevník, priamo tu:Formulár pre pridanie fotky k podniku
Diskusia
7/08: zuza
Okolité podniky
Údaje o podniku
|
|||
Posledná zmena: |
11.7.2008, 16:37![]() |
![]() |
|
Založenie: |
30.3.2004, 22:30 Sveto Gavora ![]() |
||
Editor: |
Michal Wagner |
||