ZRUŠENÝ - Black Rose
http://www.kamnapivo.sk/bratislava/stare-mesto/black-rose/PJXj3/
reštaurácia
(Zimná záhrada Arthura Klopfensteina)
Kontakt, otváracie hodiny, ceny: pozri pravý stĺpec...
V lete sa dá príjemne sedieť vonku pod slnečníkmi, v zime je to horšie, treba sedieť vnútri, kde je menej miesta. Podnik je rozdelený na dve časti, pizzériu (kde Vás privíta vôňa pizze) a reštauráciu. Ceny jedál su vyššie, ale porcie sú veľké a celkom chutné. Denné menu stojí 99 Sk.
Pri platení čašník v pizzérii (inak mimoriadne sympatický a úslužný) zaokrúhlil halierovo niektoré položky ešte predtým, ako ich zrátal do výslednej sumy. Vôbec až príliš často sa ľudia sťažujú na pripisovanie k účtu zo strany čašníkov (viď komentáre).
Obsluha, najmä pokiaľ ide o služobne jedného z najstarších čašníkov na korze, je celkom profesionálna. Je to akýsi quasi prevádzkár a je vidieť, že práca je pre neho aj koníčkom. Ochotne sa venuje zákazníkom, poradí, zákazníkov privádza priamo z korza dovnútra.
WC sú na prijateľnej úrovni, no sú trochu tesné, pri väčšom návale sa v ich priestoroch zmestia maximálne traja ľudia.
Ponuka piva
Pivo dobre chladené a načapované aj keď sa čapuje iba cez šnek. Od 4/2004 skončili s čapovaním pív Prazdroj a Smädný Mních (obe predávali za 36.-Sk) a prešli na "reštauračné" pivo Krušovice - predražené.Jedlá a nápoje
pizza 82-165,- Sk/190-365 g, tatarák 299,- Sk/200gPitie:
presso 29,-Sk, čaj 29,-Sk, fernet 0,04 l/50,-Sk, absinth 0,04 l/70,- Sk, 17 druhov whisky 0,04 l/55-140,-Sk, KBŠ 0,04 l/65.-Sk.
Ďalšie informácie
http://www.inzine.sk/article.asp?art=4795
Ako sa tam dostať
Fotky
Diskusia
7/08: visna - Re: takisto zle
4/08: blanka - takisto zle
3/08: o
2/08: maker - Zemiakové "gule"
1/08: pipo - Re: monika
11/07: monika
5/07: Borgi - Najudrbanejsi casnik na svete
1/07: thaarm - mhm
1/07: petra - hanba centra Bratislavy
11/06: dana - mate vsetci pravdu a pridavam sa
Podobné podniky
Okolité podniky
Údaje o podniku
|
|||
Posledná zmena: |
23.7.2008, 13:54 Lubos - wap |
||
Založenie: |
5.9.2003, 14:45 MISOW michal.wagner@vvexpert.sk |
||
Editor: |
Michal Wagner |
||