ZRUŠENÝ - Kút
http://www.kamnapivo.sk/bratislava/stare-mesto/kut/PNYWr/?comments
kaviareň
(Café Kút)
Diskutujúcim odporúčame zdržať sa hrubých výrazov, príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uvádzať okolnosti vašich skúseností, napríklad dátum a čas.Za obsah príspevkov je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ portálu. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s podnikom, niekoho hrubo osočujú alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť. V odôvodnených prípadoch pri porušení pravidiel zverejníme IP adresu autora komentáru.
pivko |
kut ma svoju atmosku takisto ako ece par dalsich podnikov.nabytok je v poho.ceny su vyssie ale to neva.mam rad podobny styl podnikov. Odpovedať | Nevhodný... 23.11.2006, 17:45 |
cmučko |
v kute je uplne super...:P krasny suppa nabytok a suppa steny...a naj horuca cokolatka:) 22.9.2006, 22:00 |
BlackM |
Re: kut No výborná káva, povedzme, ale výborne pivo si predstavujem úplne, ale úplne ináč :-)) Takže všetko je vec názoru... 29.12.2005, 11:39 |
izdo |
kut ja by som len rad vyvratil to co sa pise v popise, lebo to su uplne ********... podla mna ide o dost uspokojivy (myslim vyborny) podnik, maju tam vybornu kavu aj pivo... nabytok vyzera dobre (to ze je kazdy kus iny, vacsinou byva zamer...)... a navyse aj dobra hudba tam je... 29.12.2005, 10:31, pp |
Michal Wagner |
Re: lulu No, nalievat Erdinger je uplne jednoduche, len vam to niekto musi najprv ukazat. Cely ritual nalievania je mozne rozdelit na 4 kroky: 1) Vymyt pohar sudenou vodou (samozrejme erdinger pohar podla typu piva - je rozdiel medzi nealko a alko pivom) 2) Pohar treba drzat nakloneny v uhle 45° podla vyrobcu, ja doporucujem skor 30°, ale je to na povazenie. Pivo je nutne nalievat pomaly po skle. Nemala by sa vytvarat pena. Nalievat prestanete, ked je vo flaske asi 1 dc piva. 3) Ak mate vo flasi uz len 1 dc piva, tak flaskou potraste zo strany na stranu (staci par sekund), kym sa vo flasi nevytvori pena. 4) Vytvorenu penu nalejete na vrch naliateho piva, dajte si pozor, aby ste naliali vsetko, co ostalo vo flasi, pretoze prave v poslednych kvapkach je najviac kvasiniek, ktore davaju tomuto pivu jeho autenticku chut. Nakoniec Vam uz nic nebrani pochutnat si na paradnom pivku. Do Erdingeru je mozne pridat aj citron, ale rozhodne az po naliati, nie pred nim, pretoze potom pivo prilis peni. Ak by mal niekto zaujem, staci ma pozvat na Erdinger, rad ukazem :D BTW: nie, nemam s Erdingerom nic spolocne, som len obranca dobreho piva. ;) 24.3.2005, 10:55 |
lulu |
a ako sa ma spravne nalievat erdinger, wagnerko? 23.3.2005, 16:04 |
Michal Wagner |
Erdinger Pivo sice stale nenalievaju priamo do poharov, ale prinesu pekne vyplachnuty pohar, takze uz je to skoro ok ;) Len naliat si musite sami. (A ked sa raz naucia rozdiel medzi poharom na nealko a na alkoholicke pivo, bude to super) 6.3.2005, 22:35 |
vera |
miskoW ;) preco nie?ja donesiem aj spagety:)tak ja sa ozvu niekedy od utorka...a inak este mi vysis jeden podnik ukazat-ten, do ktoreho ty xodis. 25.2.2005, 19:04 |
Michal Wagner |
Re: misoW vera, vera... na krvavu mary radsej uz nie... ale do kuta kludne zajdem, erdinger za 55Sk za to stoji... kludne hocikedy buduci tyzden ;) teda od utorka ;) 24.2.2005, 21:32 |
vera |
misoW naahodou...ja nemam dredy a nausnice mam len 4 (3 v jednom uxu a 1 v druhom) a xodim do kuta. A myslim si, že ten nabytok ma tiež svoje čaro...:) ze ano, misoW. inac a kedy zase zajdeme na krvavu mary? 24.2.2005, 21:22 |
Pridaj komentár