ZRUŠENÝ - Plzeňská
http://www.kamnapivo.sk/bratislava/stare-mesto/plzenska/PxYAg/
reštaurácia
(Plzeň)
Kontakt, otváracie hodiny, ceny: pozri pravý stĺpec...
Teraz (06/2011) je tam Charlik pub nových majiteľov s Plzňou.--------------------------------------------------------------
Reštaurácia patrí do siete plzenských pivárskych reštaurácií (Prazdroj na Mostovej a neďaleký Plzenský dvor na Cintorínskej ulici) tých istých majiteľov. Ceny jedál sú všade dosť podobné, ale cena piva je rôzna.
Obsluha je ako kedy a často sa mení. Výborná kuchyňa, ktorú si aj mnohí klienti pochvaľujú. Mobilný signál iba miestami. Vzadu je nefajčiarska reštauračná časť. Keď je inde plno, pustia vás aj tam. Veľkým plusom podniku je, že tu buď nie je žiadna hudba, iba vrava ľudí, alebo hrajú českú staromódnu klasiku (ľudovky, Kája Gott, 70 roky a pod.) na znesiteľnej úrovni, takže sa dá v pohode rozprávať. Podnik bol otvorený ako prvý zo siete v roku 1999 a niektoré veci by sa už zišlo zrekonštruovať.
Ponuka piva
Pivo:Dostanete tu litrové pivo so zľavou 2.-Sk. Malé pivo je drahšie. Skúšané pivo Gambrinus 10° je môj obľúbený (podľa niektorých odnorníkov je vraj lepší ako český originál, v ostatnom čase) a tu ma nikdy nezklamal. 4/3/2005 mal teplotu 6 st. C a pena držala 4 min. čo je nadpriemerný výkon.
Od 2/2005 zdraželo pivo Gambrinus a Kozel o 1.-Sk, Šariš tmavý o 3.- a Plzeň o 4.-Sk.
Od 1/5/2006 zdraželo pivo Gambrinus a o 7.-Sk, Šariš 11ka tmavý o 8.-Sk a Plzeň o 10.-Sk, Kozel 12ka bol zrušený.
Od leta 2005 sa čapuje zo sudovne pomocou zmesi inertných plynov N2:CO2, ktoré tak nenafukujú a neškriabu v hrdle, ako keď sa čapovalo iba s CO2.
K pivu:
nakladaný hermelín 97.-Sk/120g, údená krkovička na studeno 125.-Sk/250g, tlačenka 59.-Sk/200g, utopenec 59.-Sk/100g, bavorské pečené koleno 70.-Sk/100g (spravia skutočne aj 10dkg ako málokde), pikantný syrový tanier (niva, romadúr, akawi, hermelín) 135.-Sk/210g, praclík 18.-Sk/50g, polievky cesnačka 33.-Sk/250ml, hotovky (výborné): sviečková 129.-Sk/200g, Prazdroj guláš 135.-Sk/240g, moravský vrabec 135.-Sk/200g a robia aj tatarák 209.-Sk/200g a výborné v cesnaku marinované rebrá. Pečenú hus (490.- Sk/1 kg) je nutné objednať si deň vopred a pečené prasiatko (245.- Sk/1 kg) týždeň vopred
Jedlá a nápoje
Pitie:presso 29.-Sk, čaj 25.-Sk, fernet 49.-Sk, KBŠ 70.-Sk, slivovica 39.-Sk/všetko 4cl.
Ako sa tam dostať
Fotky
Diskusia
5/10: Frantisek - velmi zly pristup
2/10: gum - stane sa...
2/10: marek5 - Re: ZUVACKA V POLIEVKE!
1/10: Petř
1/10: NESPOKOJNY ZAKAZNIK - ZUVACKA V POLIEVKE!
1/10: karol
7/09: jozefina - casnicka
5/09: lola - hranice slusnosti?
3/09: Elenka
2/09: zákazník
Podobné podniky
s tatarákom v Bratislave
s nakladaným hermelínom v...
s kolenom alebo rebrami v BA1
s kačacími a husacími...
s čap. piva zmesou N2/CO2 v...
s oddelenou nefajčiarskou...
s nakladaným hermelínom v...
s kolenom alebo rebrami v BA1
s kačacími a husacími...
s čap. piva zmesou N2/CO2 v...
s oddelenou nefajčiarskou...
Okolité podniky
Údaje o podniku
|
|||
Posledná zmena: |
13.6.2011, 15:49 karol |
||
Založenie: |
29.12.2001, 23:07 www.yura.sk yura@dovidenia.sk |
||
Editor: |
Lubos |
||