Erika
http://www.kamnapivo.sk/topolcany/erika/PZ6g1/
krčma
(TINA)
Kontakt, otváracie hodiny, ceny: pozri pravý stĺpec...
Podnik je pod rukami nového majiteľa oveľa čistejší ( nové sociálne zariadenia, nová dlažba, nové obklady stien, nové stoly, zrekonštruovaná ventilácia - ktorá by sa mohla púšťať častejšie ...). V tomto smere nikto nemôže uprieť majiteľom snahu. Veľké rezervy sú však v oblasti podávania čapovaného piva. Pivo je tlačené obyčajným vzduchom, čo je síce najlacnejšia cesta, ale zároveň aj najnáročnejšia na zachovanie kvality sudového piva (tu ešte platí, že čím vyššia teplota piva - tým väčšie riziko kontaminácie piva vo výčapnom zariadení). Svetový trend jednoznačne smeruje k tzv. sýtenému pivu - použitím CO2 a ešte vhodnejšia je zmes kysličníka uhličitého s dusíkom... Pivo je "živá potravina" a vyžyduje si dennodennú starostlivosť o všetko, čo súvisí s jeho transportom zo suda až po ústa spotrebiteľa.
Možnosti zábavy
Biliard, stolný futbal, šípky a televízor, stávkový terminál
Ako sa tam dostať
Fotky
Diskusia
2/12: igor.s - ivan ma pravdu humus
2/12: igor.s
2/12: ivan - to čo je za pivo
4/11: dzamicek - Hodnotenie
8/10: misko
7/10: igor
7/10: Aladár
3/10: Anex - Re: Mirec
3/10: liliana - Re: Mirec
3/10: liliana - Re: Mirec
Údaje o podniku
|
|||
Posledná zmena: |
20.3.2013, 17:47 hrdina |
||
Založenie: |
14.10.2005, 20:46 |
||
Editor: |
mariad |
||