ZRUŠENÝ - U Zlého námorníka
http://www.kamnapivo.sk/bratislava/devin/u-zleho-namornika/P9M86/
reštaurácia
Kontakt, otváracie hodiny, ceny: pozri pravý stĺpec...
----- Podnik bol žiaľ po 13tich rokoch v 11/2005 zavretý --------------------------------------- ----------------------Dnes už možno povedať, že ide o klasický porevolučný podnik v Devíne, ktorý si vytvoril svoju klientelu a drží si svoju úroveň.
Nájdeme tu podobný nábytok z ťažkého dreva od Devínčana Petra Strassnera ako v Umelke (tej lepšej) a niekoľkých ďalších Bratislavských podnikoch, typickými atribútmi ako sú abstraktné uši, jazyky a falusy, ktorý vytvára príjemnú atmosféru malej rodinnej reštaurácie, spojenej s krytou terasou (35 miest) s výhľadom na Dunaj.
V lete 2005 pribudla aj ďalšia terasa. WC by už potrebovalo rekonštrukciu (iba kusové mydlo a uterák sa už dnes nenosia). Reštaurácia bola otvorená 28/5/1992 za účasti Petra Strassnera a špecializuje sa na ryby. V ponuke nájdeme 10 druhov rybacích jedál.
Pivo:
bolo 25/7/04 dobre chladené 8,5 st a 9 st C, ako v jedinom podniku v Devíne. Samson sa v ostatnom čase zlepšil a tak som si konečne pochutil.
Škoda, že je iba jedno pivo, celkové hodnotenie by mohlo byť aj vyššie.
K pivu:
Devínska rybia polievka (chudobnejšie halászlé) 30.-Sk/0,3l, kapustová 30.-Sk/0,3l, 10 druhov rybích jedál (ryby - pstuh, ostriež, witling, krevety, zubáč, makrela) 86-210.-Sk/100-150g, pirátske chuťovky (vyprážané ančovičky obalené v múke a paprike) 90.-Sk/100g, vyprážaný syr s oblohou 95.-Sk/100g + hranolčeky 30.-Sk/100g + tatárska 18.-S/50g
Pitie:
kofola 25.-Sk, presso s mliekom 25+4.-Sk, viedenská 44.-Sk, čaj 22-26.-Sk, fernet 45.-Sk, KBŠ 85.-Sk/4cl, ríbezlák (devín je tým známy)10.-Sk/ldcl.
hodnotenie bolo: 1,1,2
čapovalo sa:
Samson 30,-
vo fľaši:
Topvar fl 12 st 28,-
otváračka bola:
Pon:
123o - 213o
Ut - Str:
103o - 213o
Štv:
zatvorené
Pia - So
103o - 23oo
Ned:
103o - 213o
Ako sa tam dostať
Fotky
Diskusia
11/05: K
Podobné podniky
Okolité podniky
Údaje o podniku
|
|||
Posledná zmena: |
27.5.2006, 21:09 |
||
Založenie: |
26.7.2004, 15:03 mlaco |
||
Editor: |
Lubos |
||