Streda 8.5.2024   oslavuje Ingrida zajtra pozýva na pivo Roland

6984 podnikov 

Môj adventný pivný denník - 05 / 2009

http://www.kamnapivo.sk/webtron/moj-adventny-pivny-dennik-05-2009.html

18. december 2009, 21:30
Peter Bognár
Môj adventný pivný denník - 05 / 2009

Dnes mám časový posun :), to viete piatok, čo sa nestihlo za celý týždeň, musel som dokončiť, aááá samozrejme, aj včerajšia návšteva Budvarky. Ale predsa som si dal pivko, porter, ako ináč, Rožňavský. Škoda, že sa čapovaný minul, ostáva ešte v zopár flašiach. Dúfam, že zajtra v Rožňave niečo ulovím.

 

V podvečer som, ale nezaháľal, zadotoval som Ježiška a ten mi pod stromček donesie tri publikácie. Samo, že o pive.

 

 

 

Prvou z nich je už skôr vydaná publikácia Dějiny piva od autora Jaroslava N. Večerníčka, druhou je Pivo jako křen autorov Jolana Nováková a František Richter a treťou Pivní kuchařka autorov Lenka Heroldová a Natalie A. Rollko. Už sa teším na "četbu" :). Teraz ešte jeden porter a dobrú noc!

Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále