Streda 17.4.2024   oslavuje Rudolf zajtra pozýva na pivo Valér

6984 podnikov 

Fotosprávy 37 Tapifest 2007

http://www.kamnapivo.sk/webtron/tapifest-2007.html

28. október 2007, 10:45
Ján Faix
Fotosprávy 37 Tapifest 2007

Zamračená obloha, dážď a nie príliš teplé počasie, tak v tomto duchu sa niesol prvý ročník tatranského pivného festivalu Tapifest 2007.

 

Účasť nebola nič moc, nezachránilo to ani pivo za 8Sk a tak predpokladám, že priaznivcov pivovaru Pilsberg by sa dalo rátať na niekoľko sto. Moderátor Richard Vrablec spolu so svojimi dvomi sekundárnymi pomocníkmi, značne podtuženými chlapcami z Vikartoviec, ktorý po výhre tuctu pív už nerobili problemy.

 

Niekoľko miestnych skupín, zábava pre deti vo forme nafukovacích trampolín, tak asi nejak vyzeral program 1. ročníka. O 19,00 však už boli brány pivovaru zatvorené.

 

 

 

 

 

 

Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále