Piatok 26.4.2024   oslavuje Jaroslava zajtra pozýva na pivo Jaroslav

6984 podnikov 

Diskusia k článku

http://www.kamnapivo.sk/webtron/Kodex-starostlivosti-o-pivo.html?comments

bobo
Editor portálu
členom od 27.9.2004
1718 komentárov
672 podnikov
4039 fotiek
Kódex...
... za ostatných deväť rokov, od zverejnenia článku sa toho na Slovensku, resp. v podnikoch, ktoré ponúkajú čapované pivo veľa zmenilo, výčapný si dávajú väčšiu prácu s čistením trubiek, sanitáciou a s celkovým podávaním piva, ... samozrejme tí, ktorí majú záujem ponúknuť pivo v čo najlepšej chuti, sviežosti a kondícii. Aj v Košiciach je niekoľko takých podnikov, kde im na tom, ako uchovávajú, čapujú pivo záleží. Je ich pomenej, ale predsa sú, a ich počet rastie.
30.3.2015, 22:00
mbm
junior member
členom od 18.10.2010
102 komentárov
0 podnikov
0 fotiek
Re: To to asi na Slovensku nefunguje.
...ale funguje a prave v "Košice-Stare Mesto" :)
30.3.2015, 14:25
mathius78
To to asi na Slovensku nefunguje.
Tak toto je asi sci-fi na Slovensku pre majiteľov reštaurácii pubov a podobne.
28.3.2015, 12:36, Košice-Stare Mesto
mathius78
To to asi na Slovensku nefunguje.
Tak toto je asi sci-fi na Slovensku majiteľov reštaurácii pubov a podobne.
28.3.2015, 12:35, Košice-Stare Mesto
Ľuboš
Teplota skladovania piva 5–10°C. Hmm, to má tak 15-20 podnikov v Bratislave z 850, ktoré máme v databáze! Optimálna teplota piva v krígli pre konzumáciu je 6–8°C. To má tak 1/3 podnikov. Umývanie skla - no comment. Čistenie trubiek? Jakž takž. Nuž máme sa čo učiť od "bratov".
3.8.2006, 13:38
Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále