Diskusia k článku
http://www.kamnapivo.sk/webtron/Kodex-starostlivosti-o-pivo.html?comments
bobo Editor portálu členom od 27.9.2004 1718 komentárov 672 podnikov 4039 fotiek |
Kódex... ... za ostatných deväť rokov, od zverejnenia článku sa toho na Slovensku, resp. v podnikoch, ktoré ponúkajú čapované pivo veľa zmenilo, výčapný si dávajú väčšiu prácu s čistením trubiek, sanitáciou a s celkovým podávaním piva, ... samozrejme tí, ktorí majú záujem ponúknuť pivo v čo najlepšej chuti, sviežosti a kondícii. Aj v Košiciach je niekoľko takých podnikov, kde im na tom, ako uchovávajú, čapujú pivo záleží. Je ich pomenej, ale predsa sú, a ich počet rastie. Odpovedať | Nevhodný... 30.3.2015, 22:00 |
mbm |
Re: To to asi na Slovensku nefunguje. ...ale funguje a prave v "Košice-Stare Mesto" :) 30.3.2015, 14:25 |
mathius78 |
To to asi na Slovensku nefunguje. Tak toto je asi sci-fi na Slovensku pre majiteľov reštaurácii pubov a podobne. 28.3.2015, 12:36, Košice-Stare Mesto |
mathius78 |
To to asi na Slovensku nefunguje. Tak toto je asi sci-fi na Slovensku majiteľov reštaurácii pubov a podobne. 28.3.2015, 12:35, Košice-Stare Mesto |
Ľuboš |
Teplota skladovania piva 5–10°C. Hmm, to má tak 15-20 podnikov v Bratislave z 850, ktoré máme v databáze! Optimálna teplota piva v krígli pre konzumáciu je 6–8°C. To má tak 1/3 podnikov. Umývanie skla - no comment. Čistenie trubiek? Jakž takž. Nuž máme sa čo učiť od "bratov". 3.8.2006, 13:38 |