Pondelok 20.5.2024   oslavuje Bernard zajtra pozýva na pivo Zina

6984 podnikov 

Diskusia k článku

http://www.kamnapivo.sk/webtron/moj-adventny-pivny-dennik-06-2009.html?comments

bobo
Editor portálu
členom od 27.9.2004
1718 komentárov
672 podnikov
4039 fotiek
Masné krámy, České Budějice , čapovaný Budvárek, pivárov sen :).
Dnes Budvarka, už sa chystám :).
17.12.2009, 16:32
Agent 001
Budvar
Krúžkovaný čapovaný tankový Budvar je jednoznačne jedno z najlepších pív našich západných susedov z veľkoprodukcie. Pil som ho síce už dávno, bolo to naposledy vlani v Českých Budějoviciach v Masných krámoch. Pri vedľajšom stole bola partia mladíkov z Maďarska, ktorí si tento výlet vyslovene užívali a tešili sa z každej kvapky tohto výborného piva. Mali pravdu, pivo nemalo chybu. Dokonca čo bolo zvlášť potešujúce, obsluhoval nás čašník zo Slovenska a bolo vidno, že nemá problém so správnym načapovaním tohto piva, ako ho žiaľ majú často naši čašníci v SR. Mám chuť tohto piva na jazyku a teším sa znova do Budějovíc. Mám rád originály vo svojom originálnom prostredí, ako sú Masné krámy, prípadne Budvarky.
17.12.2009, 14:01
Pridaj komentár
meno

bydlisko

e-mail (zobrazený kódovaný)

web stránka

nadpis príspevku

komentár     (povolené sú tagy: i, b, u, em, small, font color="")

overenie     (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)
aktuálny rok (registrovaným užívateľom sa nezobrazí táto kontrola)

Odporúčame ti zdržať sa použitia hrubých výrazov, tvoj príspevok tak získa na vážnosti. Veľmi vhodné je uviesť okolnosti tvojej skúseností, napríklad dátum a čas.

Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále