Nedeľa 28.4.2024   oslavuje Jarmila zajtra pozýva na pivo Lea

6984 podnikov 

Diskusia k článku

http://www.kamnapivo.sk/webtron/najdrahsi-erb-otaznik.html?comments

    Strana 1    
MDuch
Nieco tu smrdi...
Zijem v UK a druhov piv uz som ochutnal neurekom. V Anglicku je minimalne 400 malych pivovarov a ukradnut recept na Majku z Tatrakonu urcite nebolo zlozite.
A co mi smrdi? 33 vybranych zariadeni a 11 percentne vlastnictvo pivovaru Steiger. Ktoze to asi ma v takych cislach zalubu? Zeby bol pan Rada slobodomurar? Hm. Uz mu len chyba nieco s cislom 22 a sme jasni.

Na zdravie, ale hlavne po tazkej praci.
8.7.2015, 00:08, UK
helena
Tak tuna majitel pivovaru Erb uvadza ,ze jeho cena by sa mala pohybovat je 1,5 eura v poprade v hotely sobota si casnik minule zauctoval za jedno 2,8 eura.nieje to  trosku vela pan majitel hotela sobota? .pivo strasne okyslicene nedalo sa vypit .neoporucam si tu davat toto pivo.zla reklama pre tuto prevdzku
21.11.2013, 22:37
bob
...
31.1.2013, 16:07
duce
v erbe
som bol pred par tyzdnami, ochutnal som 12, ktora bola vyborna a udene. to bolo moje prve udene a mozem kludne povedat ze chutilo vyborne. aku politiku si erb zvolil je ich vec, ved nech je pestrost. do stiavnice sa taky podnik urcite hodi a je len skoda ze nevaria aj v KE :) capovali ich aj v jednej restike ale skazil sa sud a tak este ostal Camelot, na rauch urcite rad zajdem. btw. obsluha je tam spickova, skoda ze som bol sam a prisiel som len na pivo.
13.6.2011, 20:20
bobo
Editor portálu
členom od 27.9.2004
1718 komentárov
672 podnikov
4039 fotiek
Pšeničné - weizen
Súhlasím s SteinBA, pšeničná chuť, ale aj vôňa je minimálna, ale o tom je pestrosť, nie každý uvarí dobrý guláš z tých istých surovín, hoc kvalitných.
Pil som ale ich pšeničné ešte z tankov, teda to prvé a bolo veľmi pitné, farba, chuť,... pšenica pšeničnatá :), fakt bolo výborné. Nie som vzdelaním odborník v tomto fachu, mám rešpekt pred ľuďmi, čo tomu rozumejú a živia sa tým, ale ako konzument si dovolím tvrdiť, že nie vždy všetko aj v malých pivovaroch vyjde na 100%, a tu je potom problém, veľkí producenti to jednoducho upravia poľahky svojimi technológiami tak, že aj prípadný menší, väčší nezdar pri varení vedia do určitej fázy upraviť tak, že to nezbadáme :). U menších výrobcov so "výkyv" okanmžite prejaví. Tak preto som tolerantnejší k malým producentom piva (nie len preto - prinášajú na Slovensko typy a druhy piva o akých sme ani nesnili pred takými 20. rokmi, či len nedávno!).
Preto ak si OZAJSTNÝ SLOVENSKÝ OBČAN (resp. OBČAN SR), pi hlavne OZAJSTNÉ SLOVENSKÉ PIVO! :) Na zdravie!
12.5.2011, 14:17
bobo
Editor portálu
členom od 27.9.2004
1718 komentárov
672 podnikov
4039 fotiek
ERB
Jedlá doporučujem, aj také pivovarnícke skvosty studenej kuchyne ako utopence v rôsole, či nakladaný syr - hermelín s oblohou,..., a excelentný tatarský biftek, jeden z najlepších, aké som jedol.
Pivá senzoricky charakterizujem, ako lepší štandard, najviac mi chutil svetlý pils dvanástka a tmavé. Kvalita je štandard. V cenách je to nadštandard, teda na slovenské pomery, ale o tom bolo písané na viacerých fórach, resp. príspevkoch.
Pestrosť, to je čo potrebujeme na pivnom Slovensku a pivovar ERB z Banskej Štiavnice do tejto kategórie patrí, tak berme tento počin ako veľké plus, spestrenie možností vypiť si pivo v kultúrnom, príjemnom prostredí. Laťka je vysoká, ale dosažiteľná, veď kvalita malých slovenských pivovarov stúpa, čoho znakom sú aj mino iných dva novootvorené pivovary, jeden v Martine - TPD a v Prievaloch - Sandorf.
Na zdravie!
12.5.2011, 10:53
SteinBA
junior member
členom od 3.10.2010
37 komentárov
0 podnikov
0 fotiek
V pšeničnom je menej cítit pšenicu, ako napríklad vo Velene, ale je celkom pitné. Každému odporúčam ochutnať ich pivovarský guláš z hovädzieho mäska, do ktorého dávaju svoju 10.
12.5.2011, 10:20
cudojudo1
junior member
členom od 27.11.2009
132 komentárov
0 podnikov
4 fotiek
opis psenicneho piva v Erbe vystihol komentar oko. Mal som podobny pocit pri konzumacii psenicneho piva.
Zato mne osobne chutil Rauchen vo flasi co som dostal. Mne vyhovovala ta decentna nie silna chut udeneho v pozadi.
11.5.2011, 18:44
culo
Ja som bol v ERBe cez Velkonocne sviatky a bol som prijemne prekvapeny exterierom, interierom a aj pivom. Tie ceny su tam sialene, ale to som vedel popredu. Taktiez si dovolim pochybovat, ze orientovat sa len na klientelu z "hornych desattisic" nie je ta najlepsia cesta.
11.5.2011, 17:07
oko
oko som zistil, všetko je v Erbe špičkové (technology, sládek, prostredie, ponuka jedál, personál,web stránka, história,
nadstavba - divadlo),

enem o pive sa to nedá celkom povedať,

aj v rámci hodnotenia na Slovensku, nie je zlé, ale pšeničné chutí, ako by cez trubky prebekol svetlý ležiak, kde sa pred tým čapovala ozajstná pšenica, takže dávam za pravdu padrofonovi, tá pšenka sa im nedarí, je to skôr ležiak a tam je chyba, pšenka je v RV,PS a hlavne v SB.

Svetlý ležiak vcelku sa dá, ale skôr bije na pils, najviac sa asi vydarilo tmavé. Rauch bol mimo.

Najviac asi slovenskú pospolitosť dráždi nie pivo, ale spôsob prezentácie, snobizmus na nepravom mieste... a pochybujem, že na SK nájdu 33 miest, kde sa ich pivo bude čapovať aj po roku, dvoch,... nech sa radšej mýlim... ale nekde se asi stala chyba, soudruzi z endéer...
11.5.2011, 10:38
    Strana 1 | Strana 2    
Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále