Slávime druhé narodeniny!
http://www.kamnapivo.sk/webtron/druhe-narodeniny.html
9. marec 2004, 16:40
Marek LacoDvadsiateho februára sme si v slávnostnej atmosfére pripomenuli druhé výročie vzniku informačného servera www.kamnapivo.sk Oslavy sa konali v príjemnom zákutí bratislavského Bastion pubu. Ľuboš má všade známosti, takže nielen rezervoval výhodné miesto, ale aj šikovnú obsluhu (btw. v Bastion je známy šikovnými čašníčkami :-)
Pri príležitosti tohto výročia bol na Kamnapivo nahodený vylepšený dizajn, ktorý som doma sušil už bezmála rok a pribudla štatistika cien piva na Slovensku. Matúš pri tejto príležitosti prispel k výrobe Pivného krému, ktorý by nemal chýbať vo výbave žiadneho pivára!
Posledný rok Kamnapiva sa niesol v znamení pribúdajúcej návštevnosti, stabilných výkonov editorky Ivany v Prešove a v pripojení sa nových pivných editorov.
Návštevnosť sa zvýšila 5-násobne, na vyše 1000 prístupov denne. Počet Prešovských podnikov stúpol na bezmála stovku.
V poslednom polroku sme v našom kolektíve uvítali Ľuboša Lehotského, vyštudovaného pivného experta a neúnavného pivného aktivistu s ktorým sme kompletne zmapovali Podunajské Biskupice. Ľuboš ďalej aktívne pridával bratislavské podniky, ktorých počet sa zvýšil na 350 a usilovne schvaľoval kandidátov na nové podniky, ktorých počet na Slovensku sa vyšplhal na 1000. Okrem toho šíri osvetu a kontaktuje ďalších priateľov piva, ktorí zablúdia na naše stránky.
Nasleduje ho Michal Wagner, alias Misow, ktorý okrem pridávania nových bratislavských podnikov a schvaľovaní kandidátov, vyniká v písaní informačných úvodníkov. Vďaka ním vám na Kamnapive neuniknú žiadne dôležité udalosti zo sveta piva.
Ako blesk z jasného neba prihrmel Svetozár Gavora, znalec banskobystrického kraja, usadený v Novej Bani. Sveťo vytvoril nový štandard v opisoch podnikov, pričom posunul latku vysoko. Každý jeho opis pôsobí dojmom zasväteného štamgasta, ktoré vás prevedie históriu podniku, zhodnotí súčasnosť a dáva návrhy na zlepšenia do budúcnosti. Sveťo nielen že zásobuje banskobystrický kraj skvelými recenziami, ale podniky aj fotí a obrázky na stránky pridáva.
Pozdravujem všetkých návštevníkov Kamnapiva, ďakujem za vašu priazeň. Budeme sa snažiť aj do budúcna pivné stránky vylepšovať. Vaše názory si ceníme, napíšte nám, čo si myslíte.
Nezabúdajte, že KAMNAPIVO WANT’S YOU! :-) Radi uvítame medzi sebou editorov, ktorí vedia pridávať a starať sa o podniky zo svojho okolia. Okrem konkurenčného platu vám ponúkame emailovú adresu@kamapivo.sk, vlastné vizitky a štatút pivného editora.
Pri príležitosti tohto výročia bol na Kamnapivo nahodený vylepšený dizajn, ktorý som doma sušil už bezmála rok a pribudla štatistika cien piva na Slovensku. Matúš pri tejto príležitosti prispel k výrobe Pivného krému, ktorý by nemal chýbať vo výbave žiadneho pivára!
Posledný rok Kamnapiva sa niesol v znamení pribúdajúcej návštevnosti, stabilných výkonov editorky Ivany v Prešove a v pripojení sa nových pivných editorov.
Návštevnosť sa zvýšila 5-násobne, na vyše 1000 prístupov denne. Počet Prešovských podnikov stúpol na bezmála stovku.
V poslednom polroku sme v našom kolektíve uvítali Ľuboša Lehotského, vyštudovaného pivného experta a neúnavného pivného aktivistu s ktorým sme kompletne zmapovali Podunajské Biskupice. Ľuboš ďalej aktívne pridával bratislavské podniky, ktorých počet sa zvýšil na 350 a usilovne schvaľoval kandidátov na nové podniky, ktorých počet na Slovensku sa vyšplhal na 1000. Okrem toho šíri osvetu a kontaktuje ďalších priateľov piva, ktorí zablúdia na naše stránky.
Nasleduje ho Michal Wagner, alias Misow, ktorý okrem pridávania nových bratislavských podnikov a schvaľovaní kandidátov, vyniká v písaní informačných úvodníkov. Vďaka ním vám na Kamnapive neuniknú žiadne dôležité udalosti zo sveta piva.
Ako blesk z jasného neba prihrmel Svetozár Gavora, znalec banskobystrického kraja, usadený v Novej Bani. Sveťo vytvoril nový štandard v opisoch podnikov, pričom posunul latku vysoko. Každý jeho opis pôsobí dojmom zasväteného štamgasta, ktoré vás prevedie históriu podniku, zhodnotí súčasnosť a dáva návrhy na zlepšenia do budúcnosti. Sveťo nielen že zásobuje banskobystrický kraj skvelými recenziami, ale podniky aj fotí a obrázky na stránky pridáva.
Pozdravujem všetkých návštevníkov Kamnapiva, ďakujem za vašu priazeň. Budeme sa snažiť aj do budúcna pivné stránky vylepšovať. Vaše názory si ceníme, napíšte nám, čo si myslíte.
Nezabúdajte, že KAMNAPIVO WANT’S YOU! :-) Radi uvítame medzi sebou editorov, ktorí vedia pridávať a starať sa o podniky zo svojho okolia. Okrem konkurenčného platu vám ponúkame emailovú adresu@kamapivo.sk, vlastné vizitky a štatút pivného editora.
Pripájam pár záberov z narodeninových osláv:
|
|
|
|
Pivný krém vydaný na počesť
druhých narodenín Kamnapiva.
Prijímame objednávky.
9.3.2004 16:40 | Marek Laco