Sobota 4.5.2024   oslavuje Florián zajtra pozýva na pivo Lesana, Lesia

6984 podnikov 

Pražský Cannafest 2010

http://www.kamnapivo.sk/webtron/prazsky-cannafest-2010.html

17. november 2010, 22:00
Peter Bognár
Pražský Cannafest 2010

V pražskom veletržnom areáli Výstaviště Incheba Holešovice sa uskutoční v dňoch 19. - 21. novembra 2010 prvý medzinárodný veľtrh venovaný konope - Cannafest. Návštevníci si budú môcť pozrieť, ale aj kúpiť výrobky, ktoré preukazujú, že konope nie je len droga, ale aj užitočná rastlina.

Akcie sa zúčastnia spoločnosti z 15tich krajín sveta produkujúce semená konope, textilné výrobky a kozmetiku, ale aj zástupcovia organizácií, ktoré sa usilujú o legalizáciu a rozšírenie využitia tejto rastliny.

V rámci veľtrhu sa budú konať viaceré aktivity, medzi nimi aj ochutnávky jedál z konope - maslo, chlieb, cestoviny a dokonca aj konopné pivo.

 

Adresa podujatia:

Areál Výstaviště Praha 67
170 90 Praha 7 - Holešovice
Česká republika

Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále